Connect with us

Revistateo.ro

craciun

Stiri

FOTO: ULUITOR! A sarbatorit Craciunul ZILNIC, timp de 22 de ani. I se mai spune si Domnul CRACIUN!

I se spune si Domnul Craciun. A sarbatorit timp de 22 de ani, ZILNIC, Craciunul la el acasa. Andy Park iubeste atat de mult aceasta sarbatoare incat dorea sa aiba parte de ea in fiecare zi. Ce l-a facut sa se opreasca, totusi?

Multa lume iubeste Craciunul. Dar cei mai mult dintre noi au rabdare 365 de zile pentru a sarbatori aceasta zi magica. Brazii impodobiti, decoratiunile, melodiile si luminitele – toate au un farmec aparte. Acest barbat, insa, a transformat dragostea pentru Craciun in… obsesie!

Andy Park, numit si Domnul Craciun, e un barbat din Marea Britanie care a sarbatorit Craciunul zilnic, din anul 1993 si pana acum. Adica a avut casa impodobita si decorata de sarbatoare, manca un meniu festiv si isi facea singur cadouri.

Citeste si: Top 5 zodii care nu simt spiritul sarbatorilor. Vezi care e zodia care distruge MAGIA CRACIUNULUI

Citeste si povestea pensionarului care isi petrece Craciunul singur a impresionat mii de oameni

In 1989 a divortat si s-a simtit singur si – la gandul ca singurul lucru care il binedispune e Craciunul – a decis sa simta spiritul sarbatorilor zilnic.

Lucrurile au scapat de sub control…

A cheltuit in total 2 milioane de lire, si-a subrezit sanatatea din cauza kilogramelor in plus si a colesterolului marit, plus ca oamenii se distantau de el. Nu a reusit sa aiba o relatie, caci doamnele se speriau de stilul lui de viata… inedit. Mai ales cand totul era decorat de Craciun in MIJLOCUL VERII.

Fiica sa a fost cea care a pus piciorul in prag si i-a aratat tatalui ca nu este bine pentru el. Andy Park a declarat in mirror.uk ca ea i-a zis ca va sfarsit „fara bani, obez si singur”. Si atunci a hotarat sa celebreze Craciunul doar o data pe an…

sursa foto: mirror.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top