Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

FOTO: N-ai sa ghicesti niciodata varsta acestei femei! Toata lumea o invidiaza!

Are trei copii si se numeste Candy Lo. Traieste in Hong Kong si este invidiata de toate femeile pentru ca nu isi arata varsta. Descopera mai jos care este varsta reala a acestui fotomodel.

Candy Lo tocmai ce si-a lansat cartea „Timeless” in care a postat o serie de fotografii recente cu ea cu ajutorul carora a castigat numerosi fani dar si multe voci critice. Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, chinezoaica a vandut deja 3.000 de exemplare ale cartii sale, ceea ce se transforma intr-un adevarat fenomen in librariile din Hong Kong.

VIDEO: FETITA CU PUTERI PARANORMALE? UITE CE POATE SA FACA! INCERCI SI TU?

Candy este frumoasa natural. Aceasta sustine ca recurge foarte rar la Photoshop, doar in situatiile in care trebuie sa apara in diferite afise publicitare si chiar si atunci nu ii este editata fata neaparat. Modelul asiatic are nici mai mult nici mai putin decat 50 de ani, iar asta cauzeaza furori pe Instagram.

Persoanele care o urmaresc pe reteaua de socializare o critica deoarece considera ca este prea batrana pentru a mai purta bikini la 50 de ani, desi corpul ei este al unei tinere de 20 de ani. Femeia asigura ca nu a recurs la operatii estetice si ca secretul unui aspect atat de bine conservat chiar si la 50 de ani este sustinerea unei vieti sanatoase alaturi de mult sport.

Banii obtinuti din vanzarea cartii vor fi redirectionati catre asociatiile umanitare ce au in vizor copiii defavorizati si femeile care sunt victimele violentei domestice.

varsta - 21072015 - 3

varsta - 21072015 - 4

Sursa foto: Instagram

1 Comment

1 Comment

  1. ALEXANDRA

    2017-11-26T16:25:21+02:00 at 2017-11-26T16:25:21+02:00

    AM GHICIT

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top