Connect with us

Revistateo.ro

Dupa ce implinesti 30 de ani, viata ta se schimba. Insa varsta aceasta aduce mai multe beneficii. Afla care sunt ele si de ce este bine sa ai 30 de ani.

Stil de viata

Motive pentru care e mai bine sa ai 30 de ani in loc de 20 de ani

Este adevarat ca la 30 de ani viata poate fi un pic diferita fata de cum era la 20 de ani. Insa aceasta varsta vine cu mai multe beneficii. Exista mai multe motive pentru care sa ai 30 de ani este mai bine in loc sa ai 20 de ani. Afla care sunt acestea.

De ce este mai bine sa ai 30 de ani in loc de 20 de ani

Nu iti mai pasa ce cred ceilalti despre tine. La 20 de ani sustineai ca nu conteaza ce spun sau ce cred altii despre tine. Insa stiai ca nu prea este asa. La 30 de ani realizezi ca viata ta este frumoasa si cel mai important este ce crezi tu despre tine, nu ceilalti.

Ai mai putini prieteni, dar mai buni. Calitatea prietenilor este mai importanta decat numarul lor. Te indepartezi de acele prietenii toxice, si ramai cu amicii alaturi de care te simti in largul tau si in care ai incredere.

Ai mai multa experienta de viata. Iar acest lucru inseamna ca stii anumite lucruri pe care inainte nu le cunosteai. De asemenea, vei fi surprinsa sa descoperi ca oamenii vin la tine pentru a le da sfaturi.

Iti accepti corpul asa cum este. Standardele societatii legate de aspectul fizic nu te mai preocupa. Dupa 30 de ani te accepti asa cum esti. De asemenea, vei face sport mai mult pentru sanatate si mai putin pentru aspectul fizic.

Sex de calitate. LA 20 de ani ai experimentat, iar la 30 de ani ai suficienta experienta incat sa stii cine esti si sa nu iti mai faci atat de multe griji in privinta sexului.

Esti mai puternica. La 20 de ani treci prin anumite experiente care te maturizeaza. Si te formeaza ca adult. Stii cum sa rezolvi anumite probleme care poate te-ar fi complesit inante.

Asadar, varsta de 30 de ani are beneficiile sale. Mai sus am enumerat cateva dintre ele.

Articole pe aceeasi tema:

Trei lucruri pe care nu trebuie sa le folosesti dupa varsta de 35 de ani

Varsta pana la care poti purta blugi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top