Connect with us

Revistateo.ro

De cate ori trebuie sa faci sex in functie de varsta

dragoste

De cate ori trebuie sa faci sex in functie de varsta

De cate ori trebuie sa faci sex in functie de varsta? Raspunsul la aceasta intrebare vine de la un renumit sexolog. Harry Fisch a scris o carte pe tema sexului si a frecventei partidelor de amor.

Frecventa partidelor sexuale, dupa varsta

Sexologul Harry Fisch a scris despre frecventa partidelor sexuale in cartea „The New Naked”. Acesta sustine ca persoanele care au sub 30 de ani trebuie sa faca sex o data la doua zile, scrie portalul semana.com. Persoanele care au varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani trebuie sa faca sex de doua ori pe saptamana.

Sexologul sustine ca barbatii, spre deosebire de femei, au libidoul crescut cu cat inainteaza in varsta. Varsta la care barbatii traiesc cele mai frumoase experiente sexuale este de 40 de ani, iar femeile se simt implinite din acest punct de vedere la 35.

Persoanele mai mari de 50 de ani ar trebui sa faca sex de 4 ori pe luna, sustine Fisch. „Femeile care fac sex des sunt mai fericite decat cele care nu au o viata sexuala activa”, scrie Fisch in cartea sa.

Un alt sexolog cunoscut, Jose Alonso Peña, sustine ca frecventa partidelor sexuale nu este atat de importanta precum calitatea actului in sine. Acesta este de acord cu Fisch in privinta unui singur punct. Cuplurile fericite fac sex de 2 sau 3 ori pe saptamana, sustine acesta.

Sexologii mai spun ca la varsta a treia, activitatea sexuala poate fi inexistenta. Barbatii de 55 de ani se confrunta cu o scadere treptata a testosteronului si pot fi comparati cu baietii de 15 ani, iar activitatea sexuala a femeilor poate fi inexistenta, mai ales daca relatia nu s-a bazat foarte mult pe sex.

CITESTE SI: Specialistii explica ce se intampla in creier cand faci sex

Sexologii sustin ca persoanele care fac sex des sunt protejate de riscul de a suferi de boli cardiovasculare. De asemenea, isi mentin un stil de viata mai sanatos fata de cei care nu fac sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top