Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Inna l-a vizitat pe Dominic, băiețelul Antoniei și al lui Alex Velea

Stiri

FOTO. Inna l-a vizitat pe Dominic, băiețelul Antoniei și al lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea sunt în culmea fericirii, după ce a venit pe lume Dominic. Micuțul abia ce a venit pe lume și deja a cucerit vedetele din România, cea care i-a făcut recent o vizită fiind cântăreața Inna, prietenă a familiei celor doi.

Antonia a pozat-o pe Inna în timp ce se juca cu Dominic și, evident, a postat fotografia pe Facebook cu descrierea „Special visit: Inna”. Cei doi cântăreți apar pe coperta revistei Viva din luna februarie, alături de micuțul Dominic. Alex Velea a declarat în interviul pentru Viva! că viața i s-a schimbat foarte mult de când a venit pe lume fiul său și că a cunoscut un alt tip de fericire.

CITEȘTE ȘI: IATĂ-L PE DOMINIC, BĂIATUL ANTONIEI ȘI AL LUI ALEX VELEA ÎN FOTOGRAFII DE COLECȚIE

Cu toate că are o nouă responsabilitate, Alex Velea nu a renunțat la meseria de artist, ba dimpotrivă, se pare că este mai solicitat decât niciodată. Acesta merge în continuare la concerte și… surpriză pentru toți fanii, înregistrează de cu zor noi piese.

Inna l-a vizitat pe Dominic baiatul Antoniei si al lui Alex Velea

Antonia mărturisește în același interviu că Alex Velea este potrivit pentru rolul de tată și l-a ”mirosit” de mult deoarece l-a văzut cum se juca cu alți copii, având un entuziasm neprefăcut. Antonia a mai spus că în ciuda aparențelor, Alex Velea nu este deloc dur, cu toate că are tatuajele și mușchii care pot impune un pic mai mult de respect. „Este o fire sensibilă, protectoare și am văzut acest lucru din primele clipe petrecute alături de Dominic”, încheie Antonia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top