Connect with us

Revistateo.ro

Inna se destainuie: "Nu-s nici mai frumoasa, nici mai urata"

Stiri

Inna se destainuie: „Nu-s nici mai frumoasa, nici mai urata”

Multa lume se intreaba daca Inna are operatii estetice sau nu. Cantareata de 29 de ani a vrut sa lamureasca acest aspect. Cum reuseste, totusi, sa arate ca la 16 ani, desi mai are putin si schimba prefixul?

Inna vorbeste despre operatiile estetice

„Cum m-a lasat Dumnezeu, asa sunt. Nu-s nici mai frumoasa, nici mai urata, nici maine, nici azi. Sunt asa cum sunt. Eu nu am modificat niciodata nimic. Nu sunt impotriva, dar atata timp cat te simti bine in pielea ta, cel mai bine e sa nu o faci. pentru ca daca incepi sa o faci cu un lucru, o sa incepi sa faci mai mult.

Cel putin asta am observat la prietenele mele si la persoanele pe care le cunosc. Dar, nu as vrea sa schimb nimic la mine, mai degraba as vrea sa corectez niste lucruri si sa evoluez. Despre asta e vorba. in primul rand vreau sa-mi imbogatesc vocabularul, sa fiu o mai buna vorbitoare, imi doresc sa fiu mai intelegatoare cu cei de langa mine.

Sunt foarte multe lucruri unde poti lucra, asta daca vrei sa evoluezi”, a declarat Inna in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea” de la PRO TV.

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscuta sub numele de scena Inna, este o cantareata de muzica dance si house din Romania. Artista din Mangalia a reusit sa cucereasca publicul international dupa ce a inceput sa colaboreze cu echipa de producatori Play & Win in anul 2008.

Piesa „Hot” de pe primul ei album a ajuns pe primul loc in clasamentele radio din Bulgaria, Rusia, Ungaria, Turcia, Polonia, Grecia si Romania, iar de la acel hit a urmat o cascada de piese care mai de care mai de succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top