Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Teo a fost vanzatoare inainte de a fi cunoscuta. Ce meserii au avut cele mai indragite vedete

Le vedem la televizor, le admiram si le indragim. Insa, cele mai cunoscute vedete au avut alte ocupatii inainte de a deveni celebre. Fie ca au fost animatoare sau vanzatoare, vedetele nu au ascuns acest lucru.

Teo Trandafir. Indragita prezentatoare tv, cu o experienta de peste 25 de ani in televiziune, a avut alte job-uri care nu au nicio legatura cu lumea showbiz-ului.
In anul 1990, Teo ocupa functia de vanzator intr-un magazin de sticlarie si apoi vanzator de bilete de odihna. In acest timp, Teo trandafir a terminat facultatea cu nota 10. Un an mai tarziu, ea a lucrat ca secretar dactilograf la un post de radio, unde facea cafele si elibera certificate de salariu. De aici a mai fost un singur pas pana ca vocea ei sa se auda prima data la radio.

Citeste si: Prima meserie a lui Cabral

Citeste si: Lidia Buble are o sora care arata fabulos. Iata cu ce se ocupa

A ajuns insa dintr-o intamplare. Cineva trebuia sa puna voce pentru o reclama si cum nu mai era nimeni in redactie, ea a fost nevoita sa faca si acest lucru. Ulterior a ajuns sa prezinte stirile si a fost si prima experienta de neuitat: a citit stiri pana i s-a facut rau. Pentru ca era singura in Bucuresti si trebuia sa se intretina, treptat si-a dorit din ce in ce mai mult, iar soarta a facut sa ajunga in televiziune. A inceput o emisiune la Tele 7abc, alaturi de Mircea Badea. In exclusivitate pentru Revista Teo, vedeta a dezvaluit si o poveste amuzanta. Nemultumiti de salariile mici, care oricum nu se plateau la timp, Teo, impreuna cu Mircea Badea, au mers la un interviu la Connex, pentru a se angaja ca operatori call center. Insa, au avut marea supriza ca angajatorul sa-i refuze pe motiv ca erau supracalificati.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa, cu 11 copii si a fost crescuta in spiritul penticostal, tatal sau fiind pastor la Biserica Penticostala Emanuel, din Deva. Cantareata a devenit cunoscuta dupa colaborarea cu Adi Sina si pentru succesul cu piesele „Noi simtitm la fel” si „Inima nu stie”. Insa, in spatele succesul ea are o poveste de viata incredibila. Din cauza neajunsurilor, pentru a castiga un banut vedeta a fost bona pentru sase copii la Deva. Cand a decis sa ajunga la Bucuresti, pentru a se intretine a avut grija de o fetita, dupa cum ea insasi a povestit intr-un interviu.

„Am avut grija de 5 copii in Deva. Iar cand am venit in Bucuresti, am avut grija si de o fetita, trebuia sa ma intretin cumva. Acum sunt manager de vanzari auto, dar si cant. Fac asta de la 4 ani si am cantat prima data in corul de copii, apoi in corul bisericii de juniori si de adulti. Asta mi-am dorit sa fac in viata.”, a declarat vedeta printre primele sale interviuri.

lidia buble

Inna este una dintre vedetele noastre cu un succes fulminant atat in tara cat si in strainatate. Insa, nici pentru ea viata nu a fost una lipsita de griji. Pe vremea cand nu era cunoscuta, pentru a-si ajuta familia, Inna se angaja in sezonul estival la tarabele din statiuni si vindea papuci, costume de baie sau umbrele, scrie wowbiz.

Despre Antonia toata lumea stie ca si-a petrecut copilaria in Statele Unite. Insa, cand a decis sa se mute in Romania, Antonia a reusit intr-un timp scurt sa se faca cunoscuta. Cu siguranta, putini sunt cei care stiu ca in Statele Unite ea a fost pentru scurt timp animatoare si a aparut si a aparut si in cateva videoclipuri.

Andi Moisescu este o alta figura cunoscuta si indragita datorita emisiunilor pe care le prezinta, insa inainte sa ajunga celebru, el a avut un alt job pentru a-si castiga existenta. Dupa ce a terminat Facultatea de Matematica, el nu s-a rusinat sa-si castige banii din vanzarea ziarelor in Capitala. Lucra la un chiosc din Piata Romana.

Inainte de a fi cunoscut, Pepe a avut mai multe joburi cu care nu s-a rusinat niciodata. Intr-un interviu mai vechi el povestea: „Am filmat pe la nunti si alte petreceri private, am fost ospatar, vanzator de haine si de cafea. Niciodata nu mi-a fost rusine si sper ca atunci cand voi avea un copil, sa fie si el la fel de ambitios.”, a declarat Pepe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top