Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Arsuri solare sau artă pe piele? Aceste poze te vor şoca!

Stiri

FOTO. Arsuri solare sau artă pe piele? Aceste poze te vor şoca!

Pozele de mai jos te vor şoca. Ce părere ai? Sunt doar simple arsuri solare sau este artă pe piele?

Pare greu de crezut, însă acest trend a luat fiinţă acum puţin timp şi face furori pe internet. Oamenii îşi provoacă intenţionat arsuri solare doar pentru a obţine pe piele diverse modele. Trucul include aplicarea cremei de protecţie solară sub anumite forme pentru ca, în final, pe piele să rămână un anumit model.

CITEŞTE ŞI: REMEDIUL IDEAL PENTRU IRITAŢII ŞI ARSURI SOLARE

Acest tip de artă se poate crea chiar şi cu tatuaje temporare, în urma cărora pielea rămâne albă, cea din jur fiind expusă razelor UV. Practic, indivizii care apelează la aceste trucuri, nu îşi protejează piele sub nicio formă, decât într-un anumit loc de dimensiuni mici.

Specialiştii sunt de părere că repercursiunile acestor gesturi pot fi foarte grave. Pielea care nu este protejată la timp de razele soarelui se îmbolnăveşte şi dă naştere ridurilor, petelor, coşurilor, sau chiar melanomului (cea mai gravă formă de cancer de piele). Ei recomandă utilizarea cremei cu protecţie solară pe tot parcursul anului, însă în special acum când soarele arde cu putere şi consecinţele nu sunt deloc plăcute. În plus, să nu mai vorbim despre durerea pe care fiecare trebuie să o suporte atunci când stă un timp îndelungat la plajă.

sunburn-art3

469055-f33c9ffe-20f2-11e5-b39c-b38b54ab7d3e

Sunburn-art

Sursa foto: news.artnet.com; mirror.co.uk, libertyfirstnews.com; huffingtonpost.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top