Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Filmul accidentului aviatic in care a decedat Adrian Iovan si Aurelia Ion

FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC PE SCURT:
LUNI, 20 IANUARIE, ORA 16:16 – Chirurgul Radu Zamfir suna la 112 si anunta ca avionul in care se afla alaturi de alte 6 persoane s-a prabusit in munti. Echipajul medical aflat la bordul aeronavei mergea la Oradea pentru o interventie de prelevare de organe.

LUNI, 20 IANUARIE, ORA 17:00 – Reprezentnatii Inspectoratului pentru situatii de urgenta anunta public ca toti cei sapte ocupanti ai aparatului traiesc, dar si ca mai multe echipe de salvatori din patru judetete alaturi de 200 de localnici au pornit in cautarea lor.

LUNI, 20 IANUARIE, ORA 18:00 – Autoritatile revin cu informatia ca supravietuitorii sunt in continuare constienti, dar ca au fracturi. In zona incepe sa ploua, iar din cauza cetii salvatorii inainteaza tot mai greu si actioneaza haotic.

LUNI, 20 IANUARIE, ORA 20.30 – Chirurgul Radu Zamfir il anunta prin telefon pe doctorul Victor Zota ca doi dintre raniti si-au pierdut cunostinta. Cel mai probabuil pilotul Adrian Iovan si tanara studenta.
LUNI, 20 IANUARIE, ORA 21:00 – Medicul revine inspaimantat si spune ca nu a ajuns nimeni la ei si ca exista riscul sa vorbeasca pentru ultima oara.

LUNI, 20 IANUARIE, ORA 21.20 – Autortiatile anunta ca au localizat epava. Primul care a ajuns la victime a fost insa un padurar. Omul povesteste o scena terifianta. Medicul Zamfir continua sa ii acorde primul ajutor tinerei studente, desi trecusera aproape sase ore de la accident.

LUNI, 20 IANUARIE, ORA 22:57 – Surse MAI anunta decesul pilotului Adrian Iovan.

LUNI, 20 IANUARIE, ORA 23:59 – Tanara, medic rezident, ranita grav in accidentul aviatic produs luni dupa-amiaza la granita judetelelor Cluj si Alba, a incetat din viata, in ciuda interventiei echipei de prim ajutor care i-a facut manevre de resuscitare, au declarat surse medicale.

Sursa: Stirile Pro TV

1 Comment

1 Comment

  1. Corina Enache

    2014-01-22T20:56:33+02:00 at 2014-01-22T20:56:33+02:00

    Tragedia din Apuseni m-a lasat masca mai ales ca gasirea celor 7 oameni putea fi realizata de un copil de 14 ani in 5 minute, nu 7 ore. Cei doi eroi au murit cu zile pentru ca oamenii ce trebuiua sa ii salveze nu au avut habar sa citeasca niste date de pe un GPS! Rusine sa le fie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top