Connect with us

Revistateo.ro

FILM: Annabelle, de vineri pe marile ecrane

Stiri

FILM: Annabelle, de vineri pe marile ecrane

V-a ingrozit de-a dreptul in „Traind printre demoni”, insa abia de vineri, 17 octombrie aflati totul despre Annabelle, odata cu premiera filmului in cinematografele din Romania.

Capabila de cele mai crunte acte de cruzime, papusa Annabelle este inchisa intr-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeste doar vizita preotului, care o binecuvanteaza de doua ori pe luna.
Inainte de Traind printre demoni a fost Annabelle, iar acest thriller supranatural incepe inainte ca raul sa se dezlantuie.

John Form a gasit cadoul perfect pentru sotia sa insarcinata, Mia, o frumoasa papusa de colectie, imbracata intr-o rochie de mireasa de un alb imaculat. Insa Mia nu va fi incantata pentru prea mult timp de papusa sa, Annabelle.

Intr-o ingrozitoare noapte casa cuplului este invadata de un grup de satanisti, care ii ataca violent, lasand in urma nu doar rauri de sange si teroare.

Satanistii au invocat o entitate atat de malefica incat nimic din ceea ce au facut ei nu se compara cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat intruchipat acum de…Annabelle.â

Annabelle Wallis ( „X-Men: Cei dintai” ) si Ward Horton („Lupul de pe Wall Street”) ii interpreteaza pe sotii Form. Nominalizata la Oscar, actrita Alfre Woodard („Cross Creek”, „12 ani de sclavie”) este vecina Evelyn, proprietara unei mici librarii. In completarea distributiei ii intalnim pe Kerry O’Malley („Those Who Kill”) si Brian Howe („Devil’s Knot”) in rolul vecinilor Sharon si Pete Higgins, pe Tony Amendola („A fost o data ca niciodata”) in rolul parintelui Perez si pe Eric Ladin („Imperiul din Atlantic City”) in rolul detectivului Clarkin.

Annabelle reuneste echipa de filmare din spatele thriller-ului de un urias succes din 2013 „Traind printre demoni”. John R. Leonetti, director de imagine la „Traind printre demoni”, este acum regizorul filmului. James Wan, regizor in urma cu un an, si Peter Safran, sunt producatorii lui „Annabelle”.

Gary Dauberman a scris scenariul. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter si Hans Ritter sunt producatori executivi. Alaturi de Leonetti, in culise, stau directorul de imagine James Kniest, scenograful Bob Ziembicki, Tom Elkins la montaj si Janet Ingram la costume. Joseph Bishara s-a ocupat de coloana sonora.

Annabelle este o productie Atomic Monster/Safran Company prezentata de New Line Cinema si distribuita de Warner Bros. Pictures, companie a Warner Bros. Entertainment.

Din 17 octombrie, filmul Annabelle va avea premiera pe marile ecrane din Romania, unde va fi distribuit de Freeman Entertainment in urmatoarele cinematografe: Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Baneasa, Cityplex (Constanta, Brasov si Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cluj Polus, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu Mures, Ploiesti, AFI Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Patria (Craiova), Cinema Colors (Alba Iulia), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu Jiu), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Cinema Twins (Ploiesti), Cine Grand (Botosani),Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Patria (Bucuresti), Grand Mall (Satu Mare), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzau), Palace (Oradea),Line Cinema (Ramnicu Valcea), Cinema Luceafarul (Vulcan), Cinema Arta (Sibiu).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top