Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai emotionanta cerere in casatorie - VIDEO

Cuplu

Cea mai emotionanta cerere in casatorie – VIDEO

O tanara australianca a avut parte de o cerere in casatorie ca in filme. Clipul in care iubitul ei i-a cerut mana a facut inconjurul lumii si asta pentru ca cererea a fost una cu totul inedita.

Cei doi tineri s-au dus sa vada un film la cinema. La un moment dat, fata a observat ca iubitul ei lipseste. A crezut ca merge la toaleta, insa s-a inselat. Surpriza de care a avut parte a fost una emotionanta.

O altfel de cerere in casatorie

„Ma duc pana la baie”, i-a spus baiatul cu putin inainte sa inceapa filmul. Angajatii cinematografului respectivi au fost complicii tanarului. Acesta a organizat totul in mare secret pentru a-si surprinde sufletul pereche.

Fata a vazut apoi un clip realizat de viitorul ei sot in care interpreteaza piesa „Rude” de la trupa Magic!. In respectiva melodie, tanarul cere mana fetei de la parinti. La finalul videoclipului care a rulat pe ecranul din sala de cinema, baiatul a coborat pe scari cu un buchet de flori si un inel.

CITESTE SI: A cerut-o in casatorie, dar ea l-a refuzat. Dupa 10 ani, femeia a avut parte de un soc

„Vrei sa fii sotia mea?”, a fost intrebarea care a topit-o pe blonda. Fata era atat de emotionata incat nu stia ce sa ii raspunda, mai ales ca la aceasta cerere au asistat toti cei aflati in sala de cinema. Dupa un scurt moment de ezitare, incercand sa constientizeze ce i se intampla, a spus „Da”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top