Connect with us

Revistateo.ro

Fii Solidar

Stiri

#FIISOLIDAR : Servicii Medicale Gratuite

#FIISOLIDAR : Servicii Medicale Gratuite: MEDCENTER/ ANALIZE MEDICALE

În aceste clipe grele, echipa Medcenter este alături de toți cei care suferă de pe urma teribilului incendiu din 30 octombrie din Club Colectiv și transmitem condoleanțe familiilor și prietenilor celor pieriți în această tragedie.

Pentru că nimic nu este mai de preț decât sănătatea și viața, dorim să oferim ajutor celor care au fost răniți vineri seara în Club Colectiv, astfel încât le asigurăm gratuit un control medical la orice specialitate din cadrul clinicilor Medcenter București, suport psihologic oferit de specialiștii noștri, precum și un set amănunțit de analize de sânge.

Pe această cale, facem apel la solidaritate către pacienții noștri care au deja programări la clinicile Medcenter București și îi rugăm să aibă înțelegere în vederea posibilității amânării programărilor lor, pentru a le da prioritate victimelor rănite. Le mulțumim anticipat.

Pentru a asigura și a eficientiza procesul, putem fi contactați la numărul gratuit 0800 800 599, începând de luni, 2 noiembrie, unde colegii noștri din Call Center vor prelua confidențial datele personale și vor face programările pentru consult, investigații și prelevare de probe de sânge.

MEDLIFE/ INGRIJIRE MEDICALA

Victimele care au nevoie de tratamente in regim ambulatoriu se pot prezenta incepand de sambata la camera de garda a Spitalului Life Memorial Hospital de pe Calea Grivitei din Bucuresti nr. 365 sau pot telefona la numarul de call center 021/9646.  Serviciile gratuite sunt valabile 48 de ore, incepand de sambata,. Program non-stop. Telefon direct Grivita: 021/2094031.

Echipa Origami dorește sa ajute victimele tragicului accident petrecut vineri seara in București. Daca exista familii care vor sa aducă rudele in Viena pentru îngrijire/tratament/operație, noi va oferim cazare si traducere gratuită.
Pentru cei interesați, va rugam sa ne contactați la următoarele adrese de e-mail: office@origami.cc/office@hccv.eu sau la numărul de telefon: 0043 676 564 7055.

David Mihaela – sunt psiholog clinician și psihoterapeut autorizat – servicii gratuit victimelor și familiilor acestora. Numar de contact-0724565661 / Adresa mail- mihaeladavid67@gmail.com

#fiisolidar: Servicii de transport
#FIISOLIDAR : Servicii Medicale Gratuite
#fiisolidar: SALINA VERDE ofera tratament complementar pentru cei care au fost afectati
#fiisolidar: CAZARE PENTRU RUDELE VICTIMELOR
#fiisolidar: Consiliere psihologica pentru victimele incendiului din Colectiv
#FIISOLIDAR. MEDCENTER ofera ANALIZE MEDICALE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top