Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FETELE DIN BALCANI: Ce vedete feminine din România încep Revoluția Estului

Corina Bud dorește să schimbe mentalitatea despre fetele din Balcani, alături de Mira și Skizzo. Regina amazoanelor din Est, în noul videoclip, va fi cântăreața sătmăreancă, scrie presa mondenă.

Ambasadoarele acestei revoluții ale femeilor din Balcani sunt vedete extrem de cunoscute din peisajul monden românesc: Loredana Groza, Inna, Alexandra Stan, Adela Popescu, Amalia Enache, Antonia, Catrinel Menghia, Adelina Chivu, Giulia, Monica Bârlădeanu și Mădălina Ghenea.

CITEȘTE ȘI: BRUCE JENNER A DEVENIT FEMEIE! CE SPUNE FIICA FOSTULUI SPORTIV
Acestea se alătură campaniei Corinei, care dorește să transmită un mesaj frumos despre femeile din Balcani, și, implicit, despre românce. Revoluția este deocamdată online și se poartă sub hashtagurile #girlpride revolution sau #feteledinbalcani.

„A uimit lumea cu frumusețea, stilul și incredibila sa feminitate. Sunt atât de mândră și fericită că incredibila Mădălina Ghenea a aderat la revoluția #girlpride!”, a scris Corina Bud pe contul său de Facebook.

Sursă foto: radardemedia.ro

Sursă foto: radardemedia.ro

Corina Bud este una dintre cele mai admirate cântărețe de pop-dance și R&B din țara noastră. Aceasta a debutat în anul 2004 cu melodia „Noi doi”, compusă de Marius Moga. Așa s-a numit și primul album al artistei, după care a urmat un al doilea album, scos pe piață în ianuarie 2005 („Îmi place tot”). Cele mai cunoscute piese ale Corinei din ultimii 10 ani sunt „A ta” (2012), „Quieres una aventura” (2006), „Roata se întoarce” (2013), „Nimeni altcineva” (2015), printre altele.


Acesta a fost primul mare hit semnat Corina

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top