Connect with us

Revistateo.ro

Femeia care a prezis incendiul de la Colectiv prevestește pericolul din România! „Am primit un mesaj despre cutremurul ce va veni curând”

Stiri

Femeia care a prezis incendiul de la Colectiv prevestește pericolul din România! „Am primit un mesaj despre cutremurul ce va veni curând”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Colectiv, a pus românii pe jar după ce a dezvăluit că are noi previziuni pentru viitorul apropiat!

emeia a intrat în legătură directă cu Cristi Brancu de la emisiunea „Agentul Vip” și a mărturisit că în dimineața zilei de 28 octombrie o lumină albă i s-a arătat și astfel a aflat că mai multe trenuri vor lua foc.

Nu a trecut mult timp și un incident similar s-a petrecut în seara de 31 octombrie, atunci un incendiu a pornit la un vagon al unui tren de marfă încărcat cu nitrat de amoniu. Acest a fost provocat de scânteile ce s-au produs la sistemul de frânare.

Așadar, Maria Ghiorghiu nu s-a înșelat și prevestirile sale s-au adeverit. Și ceea ce este cu adevărat cutremurător este faptul că previziunile sale nu se opresc aici!

„Aș vrea să vă spun despre cutremurele din România. Am primit un mesaj prin care am aflat că un nou alt cutremur va cerne Pământul”, a zis ea, într-o emisiune la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top