Connect with us

Revistateo.ro

Felul in care mergi dezvaluie cateva lucruri despre sanatatea ta

Stiri

Felul in care mergi dezvaluie cateva lucruri despre sanatatea ta

Felul in care mergi nu dezvaluie doar aspecte legate de personalitatea ta, ci si cele care fac trimitere la starea ta de sanatate. Analizarea mersului tau poate echivala cu un examen medical care te ajuta sa previi ori sa constientizezi ca suferi de anumite afectiuni.

Felul in care mergi poate spune daca ai probleme de anxietate, te afli la ovulatie ori esti in pragul dementei, spun cercetatorii de la Universitatea Kent. Oamenii de stiinta au observat ca persoanele care sunt mereu agitate, stresate, anxioase, tind sa-si inceapa mersul intotdeauna cu piciorul stang, iar inclinatia corpului in miscare este tot spre stanga. Emisfera dreapta a creierului este afectata de anxietate, motiv pentru care alegem adesea sa ne concentram asupra stangii corpului nostru atunci cand mergem.

Ce spune despre tine FELUL ÎN CARE MERGI

Ai limba GALBENA? Nu este un semn bun! Vezi ce spune culoarea limbii despre sanatatea ta!

Persoanele care atunci cand ies la plimbare dau impresia ca alearga in loc sa paseasca lent sunt predispuse la dementa, mai spun cercetatorii de la Universitatea Kent, scrie site-ul salud180.com. Un alt studiu interesant, publicat in Journal of Sexual Medicine, sustine ca felul in care mergi poate determina daca ai avut recent relatii amoroase sau te afli la ovulatie. Femeile care merg mai incet, insa fac pasi mai mari decat in mod obisnuit cand ies la plimbare, au avut recent activitate sexuala.

Femeile care se misca intr-un ritm aparte, ca si cum ar dansa, se afla in perioada lor fertila, scrie revista „Personality and Individual Differences”. Tu in ce fel mergi atunci cand ies la plimbare? Ai un mers lent? Te grabesti chiar si cand iesi sa te relaxezi cu prietenii? Ce parere ai despre studiile mentionate mai sus?

2 Comments

2 Comments

  1. Irina

    2016-04-30T14:20:00+03:00 at 2016-04-30T14:20:00+03:00

    Ce imagine….are ceva subliminal in ea? Ma gandesc daca e intamplatoare aici cladirea sediului fostului KGB, actual FSB rusesc, marea si sinistra Lubianka.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top