Connect with us

Revistateo.ro

FASHION VICTIM. De ce negrul e mereu o solutie

Inedit

FASHION VICTIM. De ce negrul e mereu o solutie

Desi nu este culoare, negrul este fermecator. Multe femei fug de negru pentru ca il considera deprimant sau plictisitor, insa combinat cu diferite accesorii acesta poate fi reinventat.

Foloseste cu incredere pantaloni sau fuste negre, tricouri, maieuri sau bluze cu tinte, deoarece vei fi eleganta in orice ipostaza.

Negrul este o nonculoare emblematica. Marile vedete au ramas in istorie purtand haine negre, cum ar fi, de exemplu, Audrey Hepburn jn LBD din „Breakfast at Tiffany’ sau celebra Julia Roberts in „Pretty woman”. Negrul inspira in acelasi timp respect, demnitate, atitudine si independenta. O femeie imbracata aproape mereu in haine colorate poate fi considerata usor de manipulat, fiind mai flower-power, insa una imbracata in negru impune respect si traseaza bine liniile de social-skills.

CITESTE SIALEXIA DE LA ”LA-LA BAND”, LANSARE IN MODA

Negrul este clasic. Regi si regine il poarta pentru ca este simplu de purtat. La o rochie neagra, simpla, cu decupaj sau fara, poti sa adaugi un colier alb sau auriu ori iti poti asorta rochia cu o pana cenusie in varful cocului sau dupa ureche.

Negrul este versatil. Asta inseamna ca merge la orice articol vestimentar. Poti incerca si haine casual, dar si haine de iesit la ocazii speciale. Exista o mare gama de articole vestimentare negre care pot fi purtate cu incredere: de la tenisi, articole sportive, maieuri pana la palarii, jachete sau blugi tip colanti.

CITESTE SITENDINTA INDRAZNEATA IN MANICHIURA

Poate cel mai puternic argument sa porti negru este urmatorul: vei arata mai slaba. Se stie ca negrul te scapa de cateva kilograme, chiar daca este doar o iluzie optica. Daca vrei sa ascunzi shaorma consumata azi dimineata, ia-ti un tricou larg negru si mergi linistita acolo unde ti-ai facut planurile pentru ziua respectiva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top