Connect with us

Revistateo.ro

Fa-ti singura o masca naturala exfolianta, foarte eficienta

Cosmetica

Fa-ti singura o masca naturala exfolianta, foarte eficienta!

Vremea rece de afara nu este deloc benefica pentru tenul tau sensibil. Tocmai de aceea, este indicat sa iti protejezi chipul cat de mult posibil si sa il ajuti sa se refaca. Fa-ti singura, acasa, o masca naturala exfolianta, care iti va revitaliza tenul cat ai clipi. Iata reteta!

Masca naturala exfolianta

Exfolierea pielei este primul pas pentru o ingrijire perfecta a tenului! Sigur ca vrei sa arati bine, asa ca iti recomandam acest tratament timp de o saptamana, in care trebuie sa aplici masca de 3 ori (o data la doua zile ar fi perfect) si te vei bucura de o piele neteda, pregatita sa infrunte gerul specific aceste iperioade din an.

Pentru a prepara aceasta masca, AI NEVOIE DE:
-3 linguri de bicarbonat de sodiu
-o lingurita de miere de albine
-3 capsule cu vitamina E lichida (din acestea vei scurge continutul)
-3 lingurite de lapte
-un varf de lingurita cu scortisoara

CITESTE SI: Masca de fata de la ILINCA VANDICI pentru un ten fara cosuri. CONTINE DOAR 3 INGREDIENTE!

CITESTE SI: Masca pentru TEN NORMAL. Nu mai cauta tratamentul perfect! Ai aici 5 variante!

Intr-un castron curat, amesteca aceste ingrediente pana obtii o compozitie omogena. Cu miscari circulare, aplica crema obtinuta pe intreaga fata, evitand zona ochilor si a gurii. Maseaza usor fata, pentru ca aceasta sa se exfolieze, apoi las-o sa isi faca efectul cat timp se usuca, 10 – 15 minute. Dupa ce trece timpu, clateste chipul cu apa calduta, din nou miscandu-ti mainile in sens circular, pentru o exfoliere de succes.

Bicarbonatul de sodiu face minuni in exfolierea pielii si indepartarea celulelor moarte, in timp ce mierea de albine hidrateaza pielea in profunzime cu antioxidantii si proprietatile sale antibacteriene.

Vitamina E repara pielea si are proprietatea de a o proteja impotriva impuritatilor, dar si a frigului, iar scortisoara pune sangele din obraji in miscare, oferindu-ti o stralucire naturala si doi pometi rozalii, obtinuti natural.

Tu cat de des iti exfoliezi tenul? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Botoxjuvedermdoctor.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top