Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI: Martorii acuza autoritatile

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI – O explozie din clubul Colectiv din Bucuresti a tulburat in aceasta noapte linistea in capitala peste 27 de morti si sute de raniti.

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI. Un club din centrul capitalei a explodat in aceasta noapte in timpul unui concert al unei trupe rock.

LISTA PERSOANELOR AFLATE IN SPITALE O GASITI AICI

„Nu s-a regasit niciun fel de solicitare. Nu aveau dreptul sa faca astfel de activitati”, a declarat in urma cu putin timp Raed Arafat.

Acesta a adaugat: „In mod normal exista experti care calculeaza acest lucru, dar din cate stiue eu trebuie sa ai macar o cale de intrare si una de iesire.”

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI.Autoritatile banuiesc ca de fapt s-a declansat un incediu de la o schela pe care erau asezate artificii.

Martorii acuza autoritatile de neglijenta – Explozie club Bucuresti

DECLARATIE PIEDONE: „De hartii nu am nimic ce sa imi reprosez. Ar trebui ca aceste declaratii pe proprie raspundere sa dispara efectiv si sa fie efectuate verificari unde exista aglomeratie urbana de peste 100 de locuri. Intai inspectie, apoi sa se elibereze avizul.

Eliberarea acordului de functionare: se solicita contractul de inchiriere, de proprietar, iar mai departe noi ne uitam la certificatul de la registrul comertului in baza carui cod a fost facuta aprobarea. De aici proprietarul depune o declaratie pe propria raspundere la registrul comertului.

Daca este volumul foarte mare sunt inspectori care se deplaseaza in diferite locatii. Ulterior inspectorii in raza de activitate verifica locatiile in detaliu.”

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI.Martorii au declarat ca autoritatile au sosit la fata loculuo dupa 30 de minute, o serie de persoane acuza personalul de la 112 ca evenimentul a fost tratat cu superficialitate si ca nu au intervenit prompt.

De asemenea martorii spun ca jandarmii nu au dorit sa ajute victimele si ca la 20 de metri de club era un spital de la care nu a intervenit nimeni.

AICI GASITI DETALII COMPLETE DESPRE EXPLOZIA CLUBULUI COLECTIV DIN BUCURESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top