Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

EXCLUSIV: DRAMA care a schimbat-o pe Monica Tatoiu. A povestit cea mai mare cumpana din viata ei

Are mereu zambetul pe buze, este energica si vitala si isi exprima cu determinare opiniile. Multa lume o admira pentru directitudinea de care da dovada, altii insa sustin ca este indreptatita sa ia pozitie mereu.

Monica Tatoiu a devenit femeia de fier pe care o cunoastem cu totii azi in urma mai multor lovituri din partea vietii. Aceasta ne-a dezvaluit, in exclusivitate, care a fost cea mai mare cumpana din viata ei.

Moartea tatalui a intarit-o transformand-o in femeia imbatabila pe care o stim cu totii azi.

„Viata este un mare bulevard, cu multe intersectii cu semnul de cedeaza trecerea. Daca nu functioneaza semafoarele si uiti te paste un accident.

Cand a murit tata, finantatorul familiei in noiembrie 1989, am simtit ceva ce seamana cu ceea ce au simtit pasagerii avionului in care pilotul a murit la mansa”, isi incepe Monica Tatoiu povestirea.

CITESTE SI: Cum combate raceala Monica Tatoiu cu REMEDII NATURISTE. Femeia de afaceri a vorbit deschis si despre MENOPAUZA

CITESTE SI: Monica Tatoiu, FERMA in privinta vaccinarii copiilor. Ce sfat le ofera parintilor

„Eram de ceva vreme copilot in familie. Intr-un timp foarte scurt a trebuit sa trec la mansa. Nu am avut de ales. A trebuit sa imi asum responsabilitatea.

M-am rugat la Dumnezeu asa: ”Eu promit sa fac tot ceea ce depinde de mine, te rog pe Tine sa faci restul. Impreuna o sa o scoatem la capat.”

Din ziua aceea, un copil rasfatat a devenit adult responsabil. Ma straduiesc in fiecare zi sa merit calificativul. De cele mai multe ori reusesc”, ne-a povestit femeia de afaceri.

Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top