Connect with us

Revistateo.ro

Este, oficial, cea mai buna dieta din lume!

Stiri

Este, oficial, cea mai buna dieta din lume!

Atentiune, atentiune! Nutritionistii din toata lumea au deliberat si au desemnat cea mai buna dieta de slabit si de mentinere a siluetei din lume: dieta mediteraneana!

Dieta mediteraneana este foarte buna pentru creier si inima. Cei mai multi dintre americani si europenii din Vest reusesc sa traiasca ani buni tocmai datorita acestei diete, care a intrat inclusiv in patrimoniul UNESCO. Cei care tin dieta mediteraneana au beneficii nu doar pentru faptul ca dau jos kilograme in plus, ci mai ales pentru ca previne pierderile de memorie la inaintarea in varsta.

CITESTE SISLABESTE CU DIETA UNICA DE VARA!

Dieta consta in consumarea zilnica a unor alimente de baza, in combinatie si in proportie moderata: peste, pui, ulei de masline si legume din gradina (rosii, ardei, castraveti, ceapa). Pare o dieta banala care include multa carne, insa tocmai aceasta este ideea: slabesti sanatos consumand nutrientii si proteinele de care corpul are nevoie mereu.

„Dieta este o activitate importanta pe care o putem modifica si care poate ajuta la protejarea functionarii cognitive la varste inaintate”, sustine Georgios Tsivgoulis, doctor la Universitatea Alabama si la Universitatea din Atena. Acelasi specialist subliniaza importanta acestei diete pentru lupta cu diabetul si evitarea obezitatii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top