Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Dieta care te scapa de diabet. Dureaza 8 saptamani si slabesti 15 kilograme

Diabetul de tip 2 este unul dintre cele mai cumplite boli ale secolului nostru si multe persoane nu stiu care sunt riscurile acestei afectiuni.

Sedentarismul, stilul de viata si alimentele bogate in zahar conduc invariabil la imbolnavirea de diabet, iar cei care nu s-au imbolnavit deja, au un nivel al zaharului in sange mult prea mare. Daca ai facut analize si ai descoperit acest lucru, atunci trebuie sa incerci dieta care te ajuta sa scazi zaharul din sange in numai opt saptamani.

 

Primele semne ale diabetului sunt oboseala, setea excesiva, foamea excesiva, rani care se vindeca greu si o ameteala permanenta. Daca simti oricare dintre aceste semne, atunci trebuie sa masuri imediat.

Diabetul de tip 2 creste, de asemenea, si riscul bolilor de inima, asa ca trebuie sa fie un semnal de alarma si sa iei neaparat masuri.

 

Dupa ani de cercetari, poti invinge diabetul cu dieta de opt saptamani. Secretul acestei diete consta in schimbarea alimentatiei.

Mii de persoane au pierdut kilogramele in plus si multi au redus medicamentele, dupa ce nivelul zaharului in sange a scazut dramatic.

De asemenea, dieta a aratat o imbunatatire a starii sanatatii celor care sufereau de sindomul ovarelor polichistice, sau eczeme.

Dupa indelungi cercetari, s-a ajuns la concluzia ca alimentele bogate in grasimi sanatoase si legumele permise de dieta mediteraneana sunt solutia pentru a scapa de diabet.

Timp de opt saptamani, consuma numai 800 de  calorii zilnic, iar daca respecti acest plan, vei reusi sa slabesti 15 kilograme.

Taie din alimentatie alimentele procesate, painea, pastele, orezul alb,  cerealele procesate si cartofii, caci sunt alimente care cresc nivelul de zahar din sange.

Chiar daca par putine, cele 800 de calorii iti vor fi suficiente, deoarece vei consuma numai alimente sanatoase ca pestele, ouale, carnea slaba.

 

Iata ce ai voie sa consumi.

Condimente: piper cayenne, chilli, scortisoara, paprika, cardamon, curry, turmeric.

Ierburi: oregano, patrunjel, coriandru, menta, tarhon.

Nuci, seminte, fructe uscate, precum stafidele.

Ulei si otet – balsamic si acetic, ulei extravirgin, ulei de cocos, de rapita, de susan.

Iata un model de dieta pentru o zi:

Micul dejun – 2 oua si o bucatica mica de unt sau ulei – 200 de calorii

Pranz –   200 de grame de file de peste, 1 ou mic, 2 lingurite de pasta de curry, ½ de lingurita de pasta de peste Thai, ¼ lingura de zeama de lamaie, ceapa verde, coriandu, 2 linguri de seminte de chia, 1 lingura de ulei de cocos.

Prepara niste chiftelute din aceste ingrediente si prajeste-le usor, iar peste ele poti pune  un sos format din -2 linguri de sos de chilli dulce, 20 de grame de castraeste,  2 linguri de apa, 1 lingurita de otet de mere. Aceasta masa va asigura per portie 130 de calorii.

Cina

 

3 felii de bacon, o lingura de ulei de masline, 100 de grame de ciuperci, 200 de grame de broccoli, 20 de grame de branza.

Prajeste baconul in ulei de masline, adauga ciupercile, broccoli si lasa-le pe foc pana cand devin moi. Adauga piper negru si apoi branza. Aceasta cina iti asigura 430 de calorii pe portie, informeaza Daily Mail.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top