Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu rosii

Cura de Slabire

Dieta cu rosii

DIETA CU ROSII este cea mai tare solutie pentru a da jos kilogramele in plus! Rosiile sunt printre putinele alimente pe care le gasesti tot anul in magazine sau piete. Tocmai de aceea sunt legumele ideale pentru a le introduce acum in cura ta de slabire. Fie ca le mananci in salate sau sub forma de suc, rosiile sunt prietenele tale anti-slabit.

Rosiile sunt bogate in potasiu, vitaminele B, C, E, K, calciu, magneziu, seleniu etc, ceea ce demonstreaza cata forta sta intr-o singura rosie. Rosiile mai contin si un antioxidant pe nume licopen, cel care le ofera culoarea rosie. Sunt des consumate in curele de slabire deoarece nu sunt hipercalorice.

Pentru a slabi 4 kg/saptamana, exista niste reguli importante de urmat: in fiecare zi de cura trebuie sa bei mult apa. La micul dejun mananca doua rosii cu branza de vaca; la pranza poti opta pentru o salata usoara cu rosii, ceapa, patrunjel; orice masa dupa ora 17 este interzisa; seara se poate bea un smoothe din 2 rosii. Evita pe cat posibil carbohidratii din dulciuri si foietaje.

O alta dieta delicioasa cu rosii este urmatoarea: zilnic la micul dejun, combina doua rosii cu doua felii de  branza alaturi de un ceai de sunatoare, musetel si menta, in loc de cafea sau bauturi carbogazoase; pentru gustare poti opta pentru un iaurt dietetic; pranzul poate fi ceva mai consistent, fiind a doua masa a zilei, cu un gratar cu rosii si patrunjel, o supa sau ciorba, insa fara ulei; seara poti opta pentru un suc de rosii din 3 rosii mari iar, ca gustare alege intre banane si kiwi, doua fructe care iti dau energie. Nu manca mai mult de doua banane intr-o zi!

1 Comment

1 Comment

  1. ^ALIN^

    2014-07-25T21:21:23+03:00 at 2014-07-25T21:21:23+03:00

    Dar diete sănătoase nu aveti? In primul rând, 4 kg/sapt e sinucidere..
    Si ce se întâmplă cu masa musculara fără proteine?????????? Înseamnă ca, după terminarea programului de slăbire, se vor pune la loc cam 8-10 kg/sapt. Asta pentru cine poate sa duca pana la sfarsit si sa reziste acestei infometari drastice. Eu nu cred ca site-ul asta are vreo legătură cu Teo. Nu cred ca Teo ar fi atât de nesimtita sa diatruga oamenii cu sfaturi sinucigașe. Sa va fie rusine!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top