Connect with us

Revistateo.ro

In ultima vreme, s-a speculat ca Andreea Marin ar fi insarcinata. Vedeta TV a tinut sa lamureasca aceste zvonuri. Iata ce a spus!

Stiri

Este Andreea Marin insarcinata? Vezi raspunsul vedetei TV!

In ultima vreme, in presa tabloida s-a vehiculat ca Andreea Marin ar fi insarcinata. Speculatiile au inceput sa apara dupa ce vedeta de televiziune a inceput sa se afiseze imbracata in tinute lejere, specifice femeilor gravide.

Totodata, Tuncay Ozturk, sotul turc al indragitei realizatoare de televiune, marturisea ca isi doreste foarte mult sa devina tata. El si Andreea s-au casatorit pe 22 decembrie 2013, in ziua in care vedeta TV a implinit 39 de ani. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” mai are o fetita, pe nume Violeta, din casatoria cu Stefan Banica Jr.

Citeste si: Stiai ca Teo Trandafir este profesoara, iar Andreea Marin a terminat informatica? Vezi ce meserii au VEDETELE noastre, de fapt

Andreea Marin a refuzat sa comenteze in vreun fel zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata, insa vedeta a rupt, in cele din urma, tacerea la un post de televiziune.

Intrebata daca este sau nu gravida, „Zana surprizelor” a oferit urmatorul raspuns: ”Imi pare rau sa spun asta, insa nu este cazul momentan. De vreo sapte ori s-a spus asta. Nu a vrut Dumnezeu asta, desi…Citeste continuarea declaratiei pe Huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top