Connect with us

Revistateo.ro

cancer

Stiri

Era insarcinata cand a aflat ca are cancer. Continuarea te va lasa fara cuvinte

Sa afli ca ai cancer este crunt, insa sa descoperi ca suferi de aceasta boala cand esti insarcinata este devastator. O mama a trecut printr-o poveste cutremuratoare, cand medicii i-au dat diagnosticul: o forma de cancer osos punea in pericol viata pruncului ei nenascut.

Elizaveta Bulokhova era un model de succes cand a ajuns la spital cu falca umflata si dureri cumplite. A aflat ca are o forma de cancer din cauza careia trebuie sa ii fie extirpata mandibula. Medicii i-au spus ca va trebui sa avorteze pentru ca tratamentul ii va afecta fatul.

CITESTE SI: Aceasta mama este in faza terminala de cancer, insa se asigura ca fiica ei nu o va uita niciodata

A luat o decizie care i-a schimbat viata

Pentru ca isi dorea sa devina mama, Elizaveta a refuzat chimioterapia si a dus sarcina la bun sfarsit. A spus ca il simtea pe cel mic cum misca si chiar vorbea cu el. Nu ar fi putut sa ii curme viata.

cancer 4

cancer 1

In timpul sarcinii, a trecut printr-un cosmar: o operatie de 16 ore, in care i s-a indepartat 95% din mandibula. Au urmat mai multe operatii, in care medicii au reconstituit structura osoasa a fetei si au atasat grefe de piele si nervi. 10 saptamani nu a putut vorbi sau manca.

Bebelusul ei s-a nascut cu 10 saptamani inainte de termen, insa a fost sanatos. Dupa ce a urmat si un tratament lung de chimioterapie, tanara a scapat de cancer.

CITESTE SI: 4 cauze ale cancerului la care nu te-ai fi gândit

Doi ani mai tarziu, este fericita alaturi de baietelul ei. Cariera ei nu s-a sfarsit, iar acum este un adevarat model pentru femei si pentru mame.

cancer 3

Sursa foto: mirror.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top