Connect with us

Revistateo.ro

Epilarea, altfel. Cea mai eficienta metoda

Frumusete

Epilarea definitiva. Cea mai eficienta metoda

Parul nedorit provoaca adevarate dureri de cap, mai ales ca nu e deloc comod sa te epilezi odata la cateva saptamani. Exista insa solutia ideala sa scapi de acest stres in plus, oferit de clinica Noblezza: epilarea definitiva.

Epilarea definitiva. Zona inghinala este extrem de sensibila pentru o femeie, iar epilarea in acest loc se face cu anumite riscuri. Cele mai folosite metode curente de epilare inghinala sunt crema epilatoare, epilarea cu ceara sau chiar cu lama de ras. In cazul in care te dai cu crema epilatoare, mare atentie la timpul in care stai cu crema pe tine pentru ca risti sa iti iriti pielea. Citeste de fiecare data instructiunile de pe produs.

„Cea mai eficienta si neinvaziva metoda este tot epilarea definitiva. In special in cazul persoanelor cu dereglari hormonale care duc la aparitia firelor de par pe zona fetei, epilarea definitiva cu SPL Or-Light asigura rezultate maxime in 8-10 sedinte si uitam complet de disconfortul si complexul creeat de pilozitate”, sustine pentru site-ul perfecte.ro un specialist de la clinica Noblezza.

Avand in vedere ca mai sunt cateva zile sau poate chiar saptamani in care va mai puteti bronza, nu va epilati cu ceara inainte sa va expuneti la soare. Riscul: pot aparea pigmentari maronii, in special in zona mustatei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top