Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru o epilare inghinală corectă

Sanatate

Sfaturi pentru o epilare inghinală corectă

Sfaturi pentru o epilare inghinală corectă. Înmoaie mai întâi pielea cu apă caldă. Înainte de a începe procedura de eliminare a părului din zona inghinală, este recomandat să faci o baie înainte sau un duş fierbinte. Asta va duce la inmuierea pielii din zona vizată, iar epilarea va fi mult mai uşoară.

Încearcă aceste poziţii. Nu am trecut la sex, ci vorbim tot despre epilarea în zona intimă. Încearcă să stai pe un scaun cu picioarele ridicate puţin mai sus de talie, ori mai simplu, stai pe marginea căzii cu un picior în ea şi unul în afară. Te poţi aşeza şi în cadă pentru poziţie optimă epilării, cu picioarele depărtate şi sprijinite de marginea ei.

Mişcă aparatul de ras doar în direcţia creşterii firelor de păr. Pentru a evita creşterea firelor de păr sub piele, este indicat să te epilezi în direcţia în care acestea cresc. Atenţie însă, doamnelor nu le este recomandat acest procedeu în timpul menstruaţiei, atunci când pielea din zona intimă este mult mai sensibilă. Dacă nu ai de ales, portă după aceea lenjerie doar din bumbac, pentru a permite pielii să respire.

Foloseşte spuma sau gelul de ras. Poţi împrumuta din baia partenerului o spumă pentru ras sau un gel, iar dacă zona este sesibilă, este recomandat să pui puţină gheaţă înainte de epilare, pentru a amorţi pielea. Nu uita că epilarea cu aparatul de ras pe o piele uscată sau dată doar cu apă poate duce la iritaţii, ori mai rău, la infecţii nedorite. Dacă după epilarea ai mâncărimi, încearcă procedeul cu gheaţă din nou, ori foloseşte un gel cu efect calmant.

Epilare cu pastă de zahăr. Metodă ieftină și 100% naturală

Epilarea cu pastă de zahăr este o procedură nouă folosită în cosmetică. Această metodă este ieftină și, cel mai important, 100% naturală.

Cum se prepară pasta de zahăr pentru epilare

Ceara din saloanele de cosmetică conține uleiuri minerale, parfum, silicon sau conservanți. Această metodă, însă, este 100% naturală.

De acum nu mai trebuie să mergi la salon, pentru că poți prepara pasta de zahăr acasă. Pentru rețetă ai nevoie de doar două ingrediente: zahăr și suc de lămâie. Pe lângă aceste două ingrediente, mai aveți nevoie de benzi speciale pentru epilat, care se găsesc în comerț.

Mod de preparare:

  • – 240 gr de zahăr (aproximativ 12 linguri)
  • – sucul de la două lămâi

Se pune zahărul într-un recipient cu pereți înalți și se adaugă sucul de la cele două lămîi strecurat. Apoi se amestecă și se pune vasul la fiert, la foc mediu. Timpul de fierbere este de aproximativ 12 minute.

Un detaliu important, care vă indică când să ridicați recipientul de pe foc este culoarea: maro-auriu. Apoi lăsați să se răcească complet. Ea poate fi lăsată chiar și peste noaptea. Însă, înainte de a fi folosită se încălzește la cuptorul cu microunde circa 20 de secunde.

O regulă importantă pentru aplicare: pasta de zahăr se întinde în sensul creșterii firelor de păr.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top