Connect with us

Revistateo.ro

Emoționant! Ce i-a promis prințul William prințesei Diana, când a aflat că părinții săi se despart

Regalitate

Emoționant! Ce i-a promis prințul William prințesei Diana, când a aflat că părinții săi se despart

Atunci când Prințesa Diana a plecat dintre noi, prințul William avea numai 15 ani, iar fratele său, prințul Harry avea 12 ani. La 21 de ani de când am rămas fără Prințesa Inimilor, prințul William a dezvăluit ce promisiune i-a făcut mamei sale.

Încă de când a devenit mama prințului William, toată lumea a putut vedea faptul că prințesa pur și simplu își adoră copilul. Diana a schimbat atunci complet percepția asupra Casei Regale Britanice, mereu conservatoare și dure.
Familia a fost în centrul atenției din prima zi de viață a copiilor. Și poporul britanic și nu numai a fost avid să urmărească legătura specială dintre Diana și copiii săi.

Vestea plecării dintre noi a prințesei a fost o mare lovitură pentru toți fanii prințesei, care au fost impresionați de faptul că William și Harry vor rămâne orfani de la o vârstă atât de fragedă.

Citește și: Imagini UNICE cu Prințesa Diana și fiii săi, la 21 de ani de când a plecat dintre noi

Cei doi au rămas fără mama lor, însă au ajus să fie doi tineri respectabili și care au acum o familie frumoasă și unită. Prințul William s-a căsătorit cu ducesa de Cambridge, Catherine, în timp ce prințul Harry a ales anul acesta să își unească destinul cu actrița Meghan Markle. Cei doi nu au uitat nici în ziua nunții de mama lor și i-au adus un tribut.

Au lăsat un scaun în biserica în care s-a oficiat cununia religioasă, în memoria prințesei Diana. În plus, corul a cântat piesa „Guide Me, O Thou Great Redeemer”, care era melodia favorită a prințesei Diana și pe care oamenii au putut-o asculta și în ziua în care cei doi pe atunci copii și-au luat rămas bun de la mama lor pentru totdeauna.

Când avea numai 12 ani, William a aflat că părinții săi se despart și i-a făcut mamei sale o promisiune solemnă. În cadrul cărții majordomului prințesei Diana, lumea a aflat ce i-a promis William mamei sale. Acesta i-a mărturisit că va face tot posibilul ca mama sa să își recâștige titlul de Alteța Sa Regală, pe care l-a pierdut în urma divorțului.

Acesta i-a spus că atunci când va deveni rege va face tot posibilul să recapete titlul mamei sale. Din păcate, acesta nu a mai apucat să se țină de promisiune, pentru că Diana a plecat dintre noi trei ani mai târziu de la această discuție emoționantă.

Foto: Hepta.ro

Iată mai jos câteva momente din perioada în care nimeni nu se gândea la acel final nefericit al prințesei:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top