Connect with us

Revistateo.ro

bunica

Inedit

EMOTIONANT! Ce a facut aceasta mireasa din dragoste pentru bunica

Este firesc sa vrei ca bunicii tai sa iti fie alaturi in momentele importante. O mireasa si-a pus bunica intr-o ipostaza neobisnuita.

CITESTE SI: Orice mireasă trebuie să citească asta, pentru a nu avea ghinion la nuntă!

Christine Quinn a fost suficient de indrazneata cat sa o roage pe bunica ei, Nana Betty, in varsta de 89 de ani, sa ii fie… domnisoara de onoare la nunta. Desi batrana nu a inteles de ce nepoata ei si-ar dori asa ceva, a acceptat cu bucurie apoi si-a luat rolul foarte in serios.

Bunica miresei a fost imbracata la fel ca celelalte trei domnisoare de onoare si i-a fost alaturi nepoatei sale in fiecare moment al celei mai importante zi din viata ei. Prima intrebare cand a primit neobisnuita invitatie a fost: „De ce ai vrea o batrana pe post de domnisoara de onoare?”. Tanara a ales-o pe bunica ei din dragoste.

CITESTE SI: Incredibil! Aceasta bunica merita tot respectul nostru

Domnisoara de onoare de 89 de ani si-a respectat foarte bine rolul si a ras pe tot parcursul petrecerii, a dansat si a impartasit din experienta de viata cu tinerii din jurul ei. Mireasa spune ca a o alege pe bunica ei in postura de domnisoara de onoare a fost cea mai buna idee pe care a avut-o.

Imaginile de la nunta sunt emotionante, iar experienta lor este un exemplu: nu conteaza ce varsta ai, atat timp cat spiritul iti este tanar.

bunica 4

bunica 3

Sursa foto: viralthread.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top