Connect with us

Revistateo.ro

Elena Udrea, dezvăluiri despre tatăl copilului pe care îl poartă în pântece

Staruri

Elena Udrea, dezvăluiri despre tatăl copilului pe care îl poartă în pântece

Elena Udrea a acordat recent un interviu pentru Gazeta Sporturilor din care au ieșit o serie de știri ce împânzesc astăzi Internetul.

De la ea am aflat că a fost ofertată cu un milion de dolari de compania Netflix pentru realizarea unei producții, iar acum aflăm câteva lucruri neștiute despre Adrian Alexandrov.

Totodată, în același interviu memorabil cu Udrea din Costa Rica, fostul ministru a spus că o tentează ideea de a-și deschide o afecere în țara unde e refugiat politic.

În timp ce Udrea susține că este persecutată de procurorii din România, soțul ei sprijină manifestările #Rezist, iar pe tema asta se ceartă des.

„Deci am discuția asta inclusiv cu iubitul meu care este «haștag Rezist». I-am zis: „Mă, nu înțelegeți nimic!”. (n. red: prețul stadionului este de 110 milioane de euro)”, a declarat Udrea.

„El începe: „Clasa politică nu a fost în stare să facă nimic. Ați fost la putere și nu ați fost în stare să faceți autostrăzi”. Că de ce nu am lăsat chinezii să facă? I-am zis: „Băi, ca să înțelegi!

CITESTE SI: Maria Constantin ajunge la tribunal din cauza primului ei soț

Dragoș Dolănescu, despre Elena Udrea: „Nu are statut de azilant în Costa Rica”

În Europa nu poți să faci tu cu chinezii! Ăia îți dau bani europeni și ăia vor ca firmele lor să câștige. Și vrea Barosso (n.red. – Jose Manuel Barroso) să-i câștige firma lui din Portugalia.

Și vrea nu știu cine, Hahn (n.red. – comisarul european Johannes Hahn), să câștige. Nu faci tu cu banii europenilor, să te duci să aduci chinezii. Și nouă ne-au propus chinezii să le dăm garanții guvernamentale, dar nu poți să le dai. Îți interzicea Europa să faci asta.

De ce a plecat Udrea din România

Elena Udrea a părăsit România de aproape 3 luni. Inițial a mers în Grecia, după care a ajuns în Costa Rica. A spus ce a determinat-o să ia o astfel de decizie.

Fosta deputată, în vârstă de 44 de ani, este însărcinată pentru prima dată. Pe oarcursul sarcinii a trecut și prin momente dureroase. Asta deoarece unul dintre gemeni nu a supraviețuit.

Iată ce a declarat Elena Udrea despre decizia de a pleca din România.

„Nu am fugit din țară. Am fost în faţa autorităţilor din Costa Rica, am cerut acest statut de protecţie pe care am considerat că este obligatoriu să-l am având în vedere ce se întâmplă în România şi ce s-a întâmplat în cazul meu, în ultimii trei ani.

Am luat decizia de a pleca în momentul în care mi-am dat seama că nu am nicio şansă să fiu judecată corect în dosarul care a avut ieri termen (…)

Mi-am dat seama că nu există nicio şansă ca eu să fiu judecată corect în apel, cum nu am fost judecată nici la fond şi atunci am decis, în ianuarie anul acesta, să merg într-o ţară în care ştiam că există o legislaţie puternică. O legislație transparentă de protejare a celor care sunt abuzaţi în ţara lor.

Există cel mai vechi sistem democratic din America Latină şi ştiam că aici s-au refugiat lideri politici din alte ţări, iar când situaţia politică din ţara lor s-a remediat au putut să-şi continue cariera politică”, a fost declarația Elenei Udrea la Antena 3.

Fostul ministru al Turismului a spus că își dorește să locuiască în România, nu în altă parte. În țară vrea să fie crescut copilul ei. S-ar întoarce dacă ar ști că va beneficia de o judecată corectă, a mai spus Elena Udrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top