Connect with us

Revistateo.ro

EBA, fotografie emoționantă cu cei doi copii, de Dragobete

Stiri

EBA, fotografie emoționantă cu cei doi copii, de Dragobete

EBA sărbătorește ziua de Dragobete în familie, alături de Sofia și Traian, cei doi copii pe care îi are cu Syda. Fostul europarlamentar democrat-liberal a postat în urmă cu puțin timp o fotografie în care Sofia Anais îl mângâie pe față pe frățiorul cel mic, Traian Jr. Sub titlul „Sofia & Traian Jr. Dragoste de soră”, Elena Băsescu a dorit să transmită un mesaj frumos de Ziua Îndrăgostiților la români.

Traian Jr. apare în fotografie cu o bavețică pe care scrie „Little Brother” și este îngrijit de sora lui mai mare, Sofia. Elena Băsescu l-a adus pe lume pe Traian pe 31 ianuarie, iar anunțul nașterii celui de-al doilea copil al fostului eurodeputat a fost făcut pe Facebook de către tatăl ei.

CITEȘTE ȘI: VOI FI O MAMĂ MAI BUNĂ DECÂT PĂRINȚII MEI?

„În 31.01, la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel”, scria fostul președinte despre nepoțelul său, pe care îl cheamă tot Traian. Sofia Anais s-a născut în luna septembrie 2013, fiind mai mare decât fratele ei cu un an și șase luni.

Și sora Elenei Băsescu, Ioana, a născut un băiețel, anul trecut, în luna noiembrie, însă nașterea celui de-al doilea nepoțel al fostului președinte nu a fost la fel de mediatizată de presă.

Sursă foto: Facebook Elena Băsescu

Sursă foto: Facebook Elena Băsescu


Aceasta este fotografia postată de EBA cu ocazia zilei de Dragobete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top