Connect with us

Revistateo.ro

Ea ar fi noua cucerire a lui Marcel Toader

Staruri

Ea ar fi noua cucerire a lui Marcel Toader

Marcel Toader a uitat-o pe Maria Constantin. În viața afaceristului se simt din nou fiorii dragostei.

Presa de scandal scrie că Marcel Toader s-ar iubi cu o fostă ispită de la „Insula iubirii”, un celebru reality-show de la noi.

Marcel este cunoscut pentru relațiile sale. A trecut nici mai mult, nici mai puțin decât prin 6 divorțuri. Fostul sportiv (n.r.: a jucat rugby) a avut relații cu Anamaria Ferenț, Gabriela Cristea și Maria Constantin, printre altele.

Acum, acesta s-ar iubi cu Bianca Roman, scrie site-ul de vedete spynews.ro.

Bianca Roman a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită participării în show-ul „Insula iubirii” difuzat vară de vară la Antena 1.

Marcel și Bianca ar fi fost surprinși în Centrul Vechi al Capitalei împreună, și, conform paparazzilor, aceștia s-au sărutat pasional o noapte întreagă.

Maria Constantin a suferit mult în urma divorțului de Marcel Toader

„Îmi lipseşte foarte mult (n.r.: se referea la tatăl ei)! Chiar şi în perioadele dificile prin care am trecut în viaţa mea. De fiecare dată am ajuns acasă şi singură fiind mă tot întrebam.

Doamne, de ce L-ai luat pe tata, aş fi simţit nevoia să fie alături de mine şi să mă încurajeze măcar cu o vorbă bună. E trist pentru că mi-a lipsit foarte mult în perioada asta.

Ţi-ar fi dat mai multă putere să treci peste întâmplările din ultima perioadă? Cu siguranţă, chiar dacă am avut familia alături, eu sunt genul de om care nu se exteriorizează. Tot timpul le arăt cât de puternică sunt.

CITESTE SI: Maria Constantin a plâns pe melodiile Ionelei Prodan. Mesaj dureros în ziua despărțirii

Marcel Toader, primele declarații despre relația cu o vedetă: „O cunosc de aproximativ 5 ani”

Le-am spus să stea liniştiţi, că vor vedea că lucrurile nu sunt chiar aşa, tocmai de aceea nu am vrut să dau declaraţii pe această temă pentru că oamenii trebuie să mă cunoască pe mine ca şi artist.

Nu viaţa personală care este cumva îmbârligată şi spuse numai neadevăruri despre mine, lucrurile astea se vor dovedi la un moment dat şi nu am vrut să mă bag în această cloacă, aşa o numesc, este o cloacă deşi înţeleg, oarecum, televiziunile, presa.

Nu doresc nimănui să fi fost în locul meu şi să se spună la nesfârşit neadevăruri despre tine, tu ştiind foarte bine câte eforturi ai făcut şi cât de neadevărat este totul”, a declarat acum câteva luni Maria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top