Connect with us

Revistateo.ro

E normal să ai fantezii sexuale cu alți bărbați în afară de iubitul tău?

Cuplu

E normal să ai fantezii sexuale cu alți bărbați în afară de iubitul tău?

Dacă e normal să ai fantezii sexuale cu alți bărbați, în condițiile în care ai deja pe cineva lângă tine, psihologii spun că da. Pentru că ceea ce se petrece în mintea ta, felul în care îți imaginezi o relație paralelă cu un alt bărbat decât soțul sau iubitul tău, rămâne strict în mintea ta. Ba mai mult, mulți psihologi susțin că ar fi anormal tocmai să nu ai astfel de fantezii, pentru că asta ar duce la o plafonare a vieții tale sexuale.

Să te imaginezi făcând sex cu un alt bărbat, fie că este vorba despre un actor chipeș pe care l-ai văzut într-un film sau un bărbat pe care tocmai ce l-ai zărit la metrou, este normal deoarece aceste experiențe de imaginație îți împrospătează viața sexuală. Dacă îți iubești partenerul vei dori să pui în practică cu el toate fanteziile care îți trec prin cap.

De fapt, psihologii spun că unele femei sunt rușinoase față de partenerii lor atunci când au tot felul de fantezii în minte, și acestea le eliberează prin imaginație, spațiu în care bărbații nu pot pătrunde fără acordul femeilor. Mai mult de atât, există anumite fantezii sexuale pe care în realitate nu ai avea cum să le pui în aplicare, din varii motive, așa că gândurile sunt tocmai pentru asta făcute. Experiența de natură imaginativă este binevenită dacă îți aduce satisfacție și nu te face să te simți vinovată cu ceva.

Faptul că te imaginezi cu un bărbat extrem de atrăgător și simți că și el este atras de tine (cel puțin în capul tău) asta denotă faptul că nu duci lipsă de iubire de sine și încredere în propria ta persoană. Dacă îți pui în practică fanteziile sexuale, acest lucru îți poate afecta însă relația. Dacă simți că îl iubești cu adevărat pe iubitul tău, încearcă să pui în practică cu el tot ceea ce îți imaginezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top