Connect with us

Revistateo.ro

După ce joc e înnebunită Selena Gomez în timpul liber

Stiri

După ce joc e înnebunită Selena Gomez în timpul liber

Acum că Selena Gomez filmează pentru o peliculă nouă, nu mai are suficient de mult timp liber, iar în micile pauze cântăreața adoră să se joace de-a ghicitul de melodii.

Fosta iubită a lui Justin Bieber a profitat de pauza scurtă de la filmări și s-a filmat în camera de odihnă, acolo unde i-a provocat pe urmăritorii ei de pe Instagram să ghicească melodiile pe care le fredonează. Aceasta a interpretat o melodie de-a lui Beyonce, pe care fanii artistei au recunoscut-o imediat, alții în schimb, au întârziat să-și dea seama ce cântă Selena Gomez.

CITEȘTE ȘI: S-A SPART PRIETENIA DINTRE FETELE DISNEY!

„Încă nu filmăm… Ce rămâne de făcut decât de ghicit melodii?”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram, postând un videoclip unde scoate sunete ciudate, cu scopul de a-i pune în dificultate pe utilizatori pentru a ghici piesa cântată.

Cel mai nou single, cu videoclip, al cântăreței se numește „The heart wants what it wants”, piesă care a ajuns rapid la inimile fanilor. Cu toate că melodia se bucură de un real succes în mediul virtual, există și foarte mulți critici la felul în care cântă Selena Gomez live. Foarte mulți chiar dintre fanii ei recunosc că artista nu are o voce foarte bună când este pe scenă, însă variantele înregistrate ale melodiilor sale merită ascultate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top