Connect with us

Revistateo.ro

A facut cancer la gat de la fumat

Stiri

Dupa ce a facut cancer la gat de la fumat, acest barbat are o singura dorinta: „Chiar daca nu voi mai fi…”

Un barbat in varsta de 51 de ani a facut cancer la gat din cauza fumatului, iar acesta este doar unul din cazurile cu care se confrunta o multime de oameni zilnic provocate de acest viciu.

Nu ducem o campanie impotriva fumatorilor, ci doar semnalam un caz aparut in presa britanica despre efectele devastatoare pe care fumatul le are asupra corpului nostru. Nu de alta, dar pana si pachetele de tigari au inscriptionate avertismente in legatura cu pericolele la care esti expus daca fumezi foarte mult. Mickey Brady este unul din cei care poate afirma ca fumatul ucide si nu e doar o lozinca a autoritatilor sanitare.

Acesta a postat o fotografie cu gatul sau pe retelele de socializare socand o lume intreaga. Brady a inceput sa fumeze de la 14 ani si a fost diagnosticat cu cancer la gat (la amigdale, mai exact) dupa ce medicii au observat niste noduli anormali formati in aceasta zona a corpului. Brady a suferit o interventie chirurgicala destul de complexa pentru extirparea amigdalei stangi si a unei tumori canceroase care a lasat o cicatrice de 20 de centimetri, care porneste din sudul urechii pana jos, la gat.

Legatura uluitoare dintre acneea din adolescenta si cancerul la femei

Care sunt simptomele cancerului din gât

Barbatul urmeaza acum sedinte de radioterapie si chimioterapie si spera sa mai traiasca. Brady a postat pe Facebook imaginea cu starea in care a ajuns din cauza tigarilor pentru a-i convinge pe prietenii sai sa se lase de fumat. „Am fost atat de socat cand am aflat cancer la gat incat mi-am revenit cu greu chiar si dupa saptamani bune cand stiam ca trebuie sa ma operez ca sa mai fiu in viata.

Nu am vrut sa ii sperii pe oameni cu imaginea, doar vreau sa le arat ce pot pati de la fumat. Daca ceea ce mi s-a intamplat opreste o singura persoana de la fumat, pentru mine este o victorie, chiar daca eu nu voi mai fi”, sunt cuvintele cutremuratoare ale lui Brady pentru Daily Mail.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top