Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Dramatic: A pierdut 14 sarcini si a realizat tarziu care este problema ce o impiedica sa fie mama

A pierdut 14 sarcini din cauza unei probleme foarte evidente, dar despre care nu credea ca ii va cauza atatea probleme. Povestea Natashei Woodward face inconjurul lumii, mai ales dupa ce femeia a luat o decizie radicala in privinta corpului ei. La ora actuala, femeia este o mamica fericita a trei copii sanatosi.

Natasha Woodward putea avea pana la varsta de 34 de ani 14 copii. Acesta este numarul incercarilor de a fi mama. Ceva a impiedicat-o in tot acest timp sa isi vada visul implinit: obezitatea. Britanica a realizat intr-un tarziu ca din cauza kilogramelor sale in plus pierdea sarcina dupa sarcina. In plus, cele 190 de kilograme pe care femeia le avea i-au adus nenumarate probleme si in viata de cuplu, trecand prin doua divorturi.

CITESTE SI: SI-A TINUT COPILUL MORT LA PIEPT, TIMP DE DOUA ORE. CE A URMAT EXPLICA EXISTENTA LUI DUMNEZEU

Medicii i-au spus femei ca daca doreste sa devina mama va fi nevoita sa slabeasca, insa aceasta nu a luat in considerare sfaturile specialistilor, crezand ca cele 190 de kilograme nu vor fi un obstacol in calea fericirii de a deveni parinte. „Am trait 14 traume si nu m-am gandit niciodata ca ar fi din cauza mea, a stilului meu de viata. Eram foarte frustrata si nu intelegeam de ce nu pot sa fiu si eu mama, ca toate celelalte prietene ale mele”, s-a confesat aceasta presei britanice.

Natasha a luat decizia de a da jos kilogramele in plus cu ajutorul unui inel gastric si renuntarea la mancarurile de tip fast food. Dupa ce a scapat de corvoada kilogramelor in plus, femeia care a pierdut 14 sarcini a dus la capat alte 3 incercari de a fi mama.

sarcini - 22072015 - 3

Natasha este foarte fericita acum alaturi de noul ei partener, Rob, cu care isi doreste inca un copil in viitorul apropiat.

Sursa foto: Closer Magazine

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top