Connect with us

Revistateo.ro

Drama de neconceput. Ce au descoperit medicii in gatul acestui copil

Stiri

Drama de neconceput. Ce au descoperit medicii in gatul acestui copil

Un baietel de doi ani poate fi considerat norocos dupa drama prin care a trecut recent. Ce au descoperit medicii in gatul acestui copil l-au lasat fara posibilitatea de a putea manca pentru o perioada de vreme, parintii asteptandu-se oricand la un final tragic.

Logan Stiff, in varsta de doi ani, are nevoie de o operatie urgenta dupa ce a inghitit o baterie ce i-a perforat gatul. Micutul se poate alimenta numai printr-un tub si trebuie sa urmeze un tratament regulat pentru repararea esofagului.

Copilul a inghitit bateria din greseala, iar aceasta a provocat arsuri in interiorul gatului creand o gaura ce i-a pus viata in pericol.

Parintii baietelului, Jackie (38) si Andrew (34) au mers imediat la Spitalul de Copii din Colorado, unde doctorii l-au supus de urgenta unei operatii pentru a indeparta bateria mortala.

„Cand am ajuns cu Logan la sectia de terapie intensiva ne-am dat seama pentru prima oara ce s-a intamplat cu adevarat”, a declarat tatal copilului pentru presa britanica.

Jos palaria! Tatal unui copil in scaun cu rotile a gasit o cale nemaipomenita prin care sa ii faca viata frumoasa!

Acest copil s-a nascut FARA CREIER! Doctorii nu i-au dat sanse la viata, insa a avut parte de O MINUNE!

In imaginile de la radiografie s-a putut observa ca micutul inghitise o baterie mica, rotunda, precum cele folosite pentru cantarele electronice. „Nu am avut idee cat de periculoasa poate fi o astfel de baterie, nici eu si nici mare parte din prietenii mei.

Drama de neconceput. Ce au descoperit medicii in gatul acestui copil

Motivul pentru care am facut public cazul este tocmai din aceasta cauza: dorim sa tragem un semnal de alarma tuturor prietenilor in legatura cu obiectele mici si medicamentele lasate prin casa. Micutii pot suferi daca le inghit”, spun parintii socati.

Drama de neconceput. Ce au descoperit medicii in gatul acestui copil

Mama baiatului a crezut in prima faza ca a inghitit un gandac si nu si-a imaginat niciodata ca ar fi vorba de un obiect aparent inofensiv pe care il pastrau, aiurea, prin casa.

Micutul si-a revenit incet, iar acum poate vorbi si poate fi hranit normal.

Ce trebuie sa faci ca astfel de cazuri sa nu se repete

1. Pastreaza in sertare bateriile de tip buton si nu le lasa la indemana copiilor sub 4 ani. Fa-ti un compartiment special pentru baterii de mici dimensiuni sau alte obiecte periculoase si incuie-l bine.

2. Daca un copil inghite o baterie de tip buton, trebuie dus de urgenta la cea mai apropiata unitate medicala.

3. Nu ii da apa dupa ce a inghitit orice obiect care poate provoca arsuri.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top