Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Doi părinți au furat de foame iar judecătorul care dădea sentința a avut un mesaj sfâșietor

Doi părinți au furat de foame și au ajuns, evident, în fața judecătorului, obișnuit deja cu astfel de proces. Este vorba despre Paul Barker, un bărbat în vârstă de 39 de ani care s-a prezentat în fața judecătorului din cauză că a furat pentru copilașul său.

Acesta a fost prins împreună cu soția sa, la furt. Cei doi își însușeau produse expirate din magazia unui supermarket: au fost prinși de camerele de luat vederi și li s-a intentat automat un proces. Judecătorul însă i-a luat apărarea bărbatului, vizibil emoționat de contextul în care s-a petrecut totul, notează Daily Mirror.

CITEȘTE ȘI: UITE CE LUCRURI INEDITE POȚI FACE CU PUNGILE DE PLASTIC

Acesta i-a adresat procurorului de caz următoarea întrebare: „Cum vă așteptați să trăiască?”, lăsând sala perplexă de uimire. Barker le-a spus polițiștilor că nu mai putea de foame și că, oricum, produsele furate erau deja expirate. Nu doar că britanicul a furat pentru a mânca alimente dintr-o magazie ci și-a pus chiar viața în pericol, produsele fiind expirate.

Judecătorul care l-a iertat, emoționat de povestea lui Barker și a familiei sale, se numește Roger Elsey și este deja o vedetă în presa britanică: „Cum vă așteptați să trăiască? Pentru mine, cea mai nimerită pedeapsă pentru că a luat mâncare care nu valora nimic este să-i fie retrase acuzațiile”.

Sursă foto: Daily Mirror

Sursă foto: Daily Mirror


Barker a ajuns acasă imediat ce judecătorul i-a dat sentință favorabilă și a vorbit cu jurnaliștii despre cazul său. Acesta s-a justificat spunând că a furat din cauza foamei și că nu a vândut nimic cum fac alți hoți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top