Connect with us

Revistateo.ro

Doi frati gemeni s-au casatorit fara sa stie ca sunt rude. Cum a fost posibil? Povestea lor este una incredibila, insa act se poate de reala.

Inedit

Doi frati gemeni s-au casatorit fara sa stie ca sunt rude. Cum a fost posibil?

Povestea este aceeasi de fiecare data. Doi oameni se intalnesc, se plac si la un moment dat decid sa se casatoreasca. Este firesc. Se iubesc si vor sa isi petreaca toata viata impreuna. Insa, lucrurile se complica in momentul in care cei doi afla ca, in realitate sunt frati. Chiar gemeni. Desigur, sunt rare astfel de cazuri, insa ele se pot imtampla. Povestea celor doi frati gemeni care s-au casatorit este una care te lasa fara cuvinte.

Doi frati gemeni s-au casatorit. Cum s-a putut intampla lucrul acesta?

Cei doi au devenit sot si sotie fara sa cunoasca adevarul despre familia lor. Au preferat sa nu isi dezvaluie identitatea, din motive usor de inteles. Se pare ca ei au fost abandonati de catre familia bilogica imediat dupa nastere. Si, astfel, au fost despartiti. Fiecare a fost adoptat de catre o alta familie. Dupa mai multi ani, ei s-au intalnit, s-au indragostit unul de celalalt si au hotarat sa se casatoreasca.

Cei doi au aflat repede adevarul si au cerut imediat sa li se anuleze casatoria. Bineinteles ca au fost socati de vestile aflate. Desi au fost jenati de acest lucru, au fost nevoiti sa ii comunice judecatorului cele aflate, astfel incat sa poata obtine anularea. Desi totul s-a rezolvat rapid, cei doi au avut parte de socul vietii lor si au fost afectati de adevar. Este de inteles, avand in vedere ca nu in fiecare zi afli ca sotul sau sotia ta este, in realitatea, fratele sau sora de care ai fost despartit la nastere.

Este o poveste incredibila, insa adevarata. Pare greu de crezut, dar cat se poate de reala. Daca cei care au aflat-o au fost socati de poveste, ne putem imagina cum s-au simtit cei doi tineri care, dupa ce au decis sa devina sot si sotie, au aflat ca, in realitate, sunt frate si sora.

CITESTE SI: I-a spus bunicii ca a fost inselata, iar bunica i-a spus sa faca asta

Cine nu are bunici, sa isi cumpere. Batranii nostri stiu intotdeauna ce avem de facut, care este calea corecta pe care trebuie sa o urmam in viata. O tanara s-a dus la bunica ei si s-a plans ca este inselata. Nu stia cum sa treaca peste si avea nevoie de un sfat. Era atat de devastata incat nu mai vedea nimic bun in viata ei.

Bunica a luat-o deoparte, in bucatarie, si a luat trei oale cu apa. Le-a pus pe foc pe toate trei. In prima oala a pus morcovi, in a doua si in a treia a pus cafea macinata. A lasat oalele pe foc fara sa ii spuna ceva nepoatei.

Dupa 20 de minute, a oprit focul. A pus morcovii intr-un castron, a scos niste oua si le-a pus in castron, dupa care a turnat cafeaua. Bunica a intrebat-o pe nepoata: “Spune-mi ce vezi!”. Nepoata i-a spus exact ce vede: “Morcovi, oua si cafea”.

Un morcov, un bob de cafea sau un ou?
Bunica a rugat-o pe nepoata sa puna mana pe morcovi. A simti ca morcovii sunt moi, iar apoi batrana a rugat-o sa sparga un ou. Dupa ce l-a decojit, a observat ca oul era fiert. Apoi i-a spus sa guste din cafea. Surprinzator, cafeaua avea o aroma buna. Nepoata nu s-a putut stapani si a intrebat: “Bunico, ce inseamna toate astea?”.

Bunica i-a spus ca fiecare din obiectele din oala au fost supuse aceluiasi tratament: apa fiarta. Batrana i-a explicat ca fiecare aliment a reactionat diferit. Morcovul era toate, dar dupa fierbere a devenit moale. Oul era fragil, dar s-a intarit. Boabele de cafea macinata, in schimb, sunt unice.

“Tu care din acestea esti?”, a intrebat bunica. “Cand calamitatea iti bate la usa, tu cum raspunzi? Esti un morcov, un ou sau o boaba de cafea?”.

“Daca esti o boaba de cafea, totul pare sa fie pierdut. Devii mai buni si schimbi situatia din jurul tau. Cand e ora cea mai neagra, te ridici la un alt nivel?”, a mai intrebat bunica.

Nepoata a stat pe ganduri si a realizat ca este un bob de cafea. A realizat ca fericirea vine din interior si ca are suficiente calitati incat sa nu o schimbe orice calamitate. Morcovul tare, care a devenit moale, a fost schimbat. Oul care era fragil, a devenit dur. Doar cafeaua si-a mentinut aroma si a putut schimba culoarea apei in care a fiert.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top