Connect with us

Revistateo.ro

dieta marca jennifer lopez

Dieta si Sport

Dieta marca Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este cunoscută pentru formele sale de invidiat. Formele voluptuoase pe care le deține diva latino la 42 de ani sunt rezultatul unei diete stricte pe care aceasta o urmează, incluzând apa cu gheață.

Elementul principal al dietei vedetei îl reprezintă consumul de proteine pe parcursul întregii zile. Dieta lui Jennifer Lopez arată în felul următor:
Mese pe zi: 4 (cu multe proteine, fructe și legume, mai ales la prânz)
Restricții: Fără carbohidrați după ora 16
Elementul original al dietei: Apă cu gheață

Însă pentru a arăta foarte bine, artista face și sport, împreună cu iubitul ei, dansatorul Casper Smart, în vârstă de 25 de ani. Sportul pentru Jennifer începe la 6 dimineața. Urăște monotonia, fapt pentru care nu face mereu aceleași exerciții în cadrul antrenamentului. Jennifer combină elementele de yoga cu exercițiile fizice.

Jennifer Lopez împreună cu iubitul ei, Casper, cel care o ajută la exercițiile fizice în fiecare zi

Proteinele cele mai bune pentru o dietă în care faceți și sport sunt cele din pește, carne de vită și carne de pui (în special pieptul de pui). Nu uitați de nutrienții necesari pe care îi puteți lua din fructe și legume. Evitați grăsimile și dulciurile și faceți mișcare pentru a arde grăsimile și a transforma colăceii în mușchi.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top