Connect with us

Revistateo.ro

Star

Dezvăluiri neașteptate despre Prințesa Diana, făcute de Prințul Charles. CE S-A AFLAT ABIA ACUM

Noi dezvăluiri ies la iveală la aproape 20 de ani de la moartea prințesei Diana.

Prințul Charles, emoțiile despărțirii de Diana

Prințul Charles ar fi trimis mai multe scrisori către Nancy Reagan, fosta primă doamnă a Statelor Unite, în care vorbea despre relația sa cu prințesa inimilor.

Prințul Charles s-a deschis în acele scrisori și a vorbit despre sentimentele sale pentru Diana la sfârșitul căsniciei lor. Într-una din scrisori, Charles se plângea că lucrurile „se înrăutățesc tot mai mult”.

Scrisoarea în care a dezvăluit asta a fost trimisă pe 21 iunie 1992 și făcea parte din corespondența personală dintre prinț și Nancy.

Textele au ieșit la iveală în anul 2016, conform The Mail on Sunday. Site-ul britanic a publicat zilele trecute o parte din aceste scrisori uluitoare în care prințul se spovedește.

‘Draga mea Nancy, nimeni nu poate să înțeleagă cu adevărat aceste lucruri până când nu i se întâmplă lui însuși și tocmai de aceea lucrurile se înrăutățesc tot mai mult”, i-a scris Charles lui Nancy.

„Într-o bună zi îți voi spune întreaga poveste. E un fel de tragedie greacă și ar putea fi transformată cu siguranță într-o piesă de teatru foarte bună!”, a adăugat prințul Charles.

„Diana nu și-a revenit nici acum după ce a dansat cu John Travolta, Neil Diamond și Clint Eastwood într-o singură seară, fără să mai vorbesc despre dansul cu însuși președintele Statelor Unite!”, îi dezvăluia prințul Charles lui Nancy Reagan în acel text.

CITEȘTE ȘI: Secretul pe care l-a luat Prințesa Diana în mormânt. Ce știa despre Regină

CITEȘTE ȘI: Printul Charles ar fi acceptat sa devina „Print de Transilvania”

„Trăim într-o lume tot mai necivilizată și, dacă ți se întâmplă să ai o funcție publică, devine imposibil să acționezi fără ca orice mișcare să nu îți fie analizată și oricărei acțiuni pe care o faci i se atribuie un motiv ulterior”, i-a mai spus prințul.

„Mă tem că nu fac față prea bine acestei pierderi. Am preferat să nu mă gândesc la eventuala ei moarte, dar acum, după ce a plecat dintre noi, pierderea ei a lăsat un abis uriaș în viața mea”, a adăugat acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top