Connect with us

Revistateo.ro

DEZASTRE CAPILARE. Cele mai neinspirate frizuri ale vedetelor

Inedit

DEZASTRE CAPILARE. Cele mai neinspirate frizuri ale vedetelor

„Fac ce vreau cu viața mea” s-a transformat în unele cazuri de celebrități în „Face ce vreau cu părul meu”. Rezultatul nu a fost de fiecare dată cel dorit, mai ales că fanii starurilor s-au arătat primii nemulțumiți de frizurile lor neinspirate.

Există dezastre capilare ale vedetelor care pot fi o lecție de AȘA NU pentru fiecare dintre noi. Beyonce, Neymar sau Britney Spears, toți au luat decizii radicale într-un moment dat al vieții: unii din teribilism și pentru a câștiga imagine publică, alții pentru că starea lor de spirit era una extrem de proastă și au simțit nevoia să se ”automutileze”, noroc că s-au oprit la părul lor.

BLONDUL ”PUIȘOR”

PELOS

Bărbaților le place să experimenteze orice, și, poate că cel mai simplu lucru de experimentat este joaca cu propriul lor păr. Alejandro Sanz, Sergio Ramos și Neymar – au fost toți cândva ca niște puișori, fiind vopsiți cu un blond de care și-au dat seama chiar ei că nu îi avantajează deoarece au renunțat la culoarea păpădiilor.

ONDULEU ȘI PĂR CREȚ A LA EPOCA DE AUR

PELOS

Dacă în privința lui David Bisbal putem spune că este din epocă, poate chiar un membru al familiei regale sau vreun burghez din fosta aristocrație spaniolă, în cazul lui Jennifer Lopez există o problemă. Onduleurile sunt neinspirate pentru că nu sunt uniforme precum firele crețe ale cântărețului Bisbal. Bisbal, așa da; Jennifer Lopez – așa nu!

A TREIA VÂRSTĂ

PELOS

Unele staruri se încăpățânează să pară mai în vârstă, deși au un look atât de tânăr, fresh și frumos. Este și cazul Angelinei Jolie, și, din nou, al lui Jennifer Lopez. Cele două au cochetat cu coafuri specifice persoanelor de vârsta a treia, cu toate că nu au nicio legătură cu acea vârstă. În prima imagine este Terelu Campos, o prezentatoare din Spania, care, la fel ca și Angelina și J. Lo., adoptă un stil bătrânesc.

BRITNEY SHOCK-SPEARS

PELOS

Pentru Britney Spears ar trebui să avem ceva mai multă clemență, deoarece etapele în care a avut coafurile de mai sus nu au fost tocmai cele mai bune din viața ei: Un divorț, o sarcină nedorită și mult consum de droguri. Diva pop și-a revenit câțiva ani mai târziu și ne bucurăm pentru ea!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top