Connect with us

Revistateo.ro

detoxifiere

Detoxifiere

DETOXIFIERE EFICIENTA: cum sa bei apa ca iti cureti organismul!

Incearca detoxifiere cu apa! Este foarte simplu sa prepari aceasta bautura care iti curata organismul in fiecare zi. In plus, te ajuta sa slabesti!

Aceasta detoxifiere este foarte la moda si acest lucru se intampla pentru ca e foarte eficienta! Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente pentru a obtine o apa aromata, care iti curata organismul si te energizeaza.

Aceata apa te hidrateaza, iti accelereaza metabolismul si iti aplatizeaza abdomenul. Vezi si cum se bea acasta apa in filmuletul de mai jos!

CITESTE SI: Cel mai bun SMOOTHIE pentru o detoxifiere ca la carte!

CITESTE SI: Spala-te pe fata cu APA si SARE si scapa de aceste probleme ale tenului intr-un minut

Ai nevoie doar de cateva fructe pe care sa le pui in apa. In filmuletul prezentat mai jos, tanara care foloseste apa pentru detoxifiere combina pepene rosu, castravete, lamaie si menta.

Trebuie doar sa le tai, sa le pui in apa si sa tii in frigider lichidul pentru cateva ore. Consuma bautura zilnic pentru rezultate excelente. Bea cate un pahar inainte fiecare masa si vei avea un corp de invidiat.

Ca sa nu te plictisesti, poti sa combini in fiecare zi diverse alimente si vei avea o bautura pentru detoxifiere delicioasa si care chiar da rezultate. Pune in apa ghimbir, feliute de castravete, felii de lamaie si busuioc si obtii un gust fantastic. Sau poti sa pui capsuni, zmeura si afine, pentru a te bucura de beneficiile fructelor de padure. Amesteca apa cu kiwi, struguri (boabele taiate in doua), pere si portocale, pentru un mix delicios.

Desigur, poti sa mananci si fructele din apa!

Vezi in video cum sa pregatesti apa cu fructe si cum sa o consumi, pentru o cura de detoxifiere eficienta.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top