Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere cu masline, varza si morcovi

Detoxifiere

Detoxifiere cu masline, varza si morcovi

Cura de detoxifiere cu masline este una din cele mai populare mai ales in sudul Europe, in tarile cu iesire la Mediterana. Femeile din Spania si Italia consuma masline aproape la fiecare masa pentru a evita indigestia si acumularea de toxine in organism.

Toxicitatea organismului se manifesta printr-o serie de simptome ce nu trebuie ignorate, oricat de banale ar fi. De multe ori oamenii gasesc explicatii pentru oboseala de zi cu zi, insa aceasta poate reprezenta prima avertizare ca organismul este plin de toxine.

Se stie ca organismul are propriile sale mecanisme de eliminare a toxinelor prin functia hepatica, renala si limfatica. Dieta si modul de viata sunt doi dintre factorii care pot afecta procesele naturale de detoxificare. Atunci cand acumularea de toxine este problematica, trebuie schimbat regimul alimentar, spun numerosi nutritionisti.

Durerile musculare, congestia sinusurilor, migrenele, constipatia, balonarea, tulburarile de somn, retentia de apa in tesuturi si eruptiile cutanate sunt principalele semne ale unui corp invadat de toxine.

In ce consta detoxifierea cu masline, varza si morcovi

Ingredientele necesare sunt:

– 2 morcovi;
– 50 mililitri suc de lamaie;
– varza dulce maruntita (50 de grame);
– un pumn de masline verzi.

Toate aceste ingrediente sunt trecute prin blender pentru obtinerea sucului de curatare a intestinelor. Cura de detoxifiere dureaza aproximativ 7 zile. Acest suc trebuie consumat de trei ori pe zi, in principal dupa fiecare masa consistenta. Dupa numai 7 zile, persoanele care consuma maslinele impreuna cu celelalte ingrediente enumerate mai sus vor observa o ameliorare a simptomelor cauzate de excesul de toxine din corp.

CITESTE SI: Suc pentru curatarea intestinelor de toxine

Cele mai multe toxine provin din alimentele procesate (in special carne), cartofi prajiti in mult ulei sau bauturile carbogazoase. Fumatul si lipsa odihnei contribuie din plin la acumularea toxinelor. Excesul de toxine din organism poate afecta grav celulele. Toxinele pot duce la formarea celulelor canceroase daca nu sunt eliminate la timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top