Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere cu apă și ingrediente minune

Detoxifiere

Detoxifiere cu apă și ingrediente minune

Datorită stilului de viață haotic, a poluării din atmosferă și a alimentației proaste, organismul nostru acumulează toxine care, la un moment dat, trebuie eliberate. Aici intervin curele de detoxifiere, care te ajută să elimini toate substanțele de care corpul tău nu are nevoie și să te simți mult mai bine. Există numeroase variante atunci când vine vorba despre detoxifiere, însă nu toate funcționează pentru toată lumea. De aceea este indicat să mergi la medicul specialist care îți poate prescrie o dietă pentru nevoile tale.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI PĂSTREZI OBICEIURILE SĂNĂTOASE CHIAR ȘI ÎN VACANȚĂ

Pe lângă dieta propriu-zisă, lichidele sunt extrem de importante Așadar, îți propunem câteva rețete care te vor ajuta în procesul de eliberare a toxinelor și te vor răcori în aceste zile toride de vară. Apa este ingredientul principal care, în combinație cu alte ingrediente minune formează adevărate licori de detox, extrem de eficiente și benefice pentru interiorul tău.

Printre cele mai miraculoase ingrediente se numără castravetele. cinbă un litru de apă cu un castravete tăiat felii și zeama de la o lămâie și bea această apă ori de câte ori îți este sete. Te va ajuta să eviți balonarea, îți va da vitalitate și va îmbunătăți digestia. O altă băutură miraculoasă este apa cu aloe vera. Aloe vera este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare, fiind extrem de eficientă în curățarea organismului. Amestecă două linguri de gel de aloe vera cu un pahar de apă, iar dacă îți dorești un gust deosebit poți adăuga și câteva picături de lămâie.

Ghimbirul este un ingredient care face minuni pentru sistemul digestiv și nu numai. Se folosește în numeroase preparate și băuturi, fiind extrem de benefic pentru metabolism. Prepară o băutură din suc de ghimbir, apă și lămâie și bucură-te de gustul ușor înțepător, dar răcoritor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top