Connect with us

Revistateo.ro

A descoperit ca bebelusul ei avea o boala crunta in timp ce ii schimba scutecul

Stiri

A descoperit ca bebelusul ei avea o boala crunta in timp ce ii schimba scutecul

Aceasta mama a avut un soc cand i-a schimbat scutecul fetitei sale de doar 5 luni: a decoperit un semn infricosator care indica o boala crunta. Femeia pe nume Aga Wabnig a mers cu bebelusul ei de numai 5 luni la medic cand a observat ca acesta se simte rau. Micuta Viktoria transpira abundent si vomita insa din nefericire medicii i-au spus ca este vorba despre un simplu virus si au trimis-o acasa. Lucrurile insa nu aveau sa ramana asa.

In timp ce isi schimba fetita, Aga a aruncat o privire mai atenta asupra ei si a observat ca micuta avea intr-o parte o formatiune de marimea unui ou. Se pare ca aceasta putea fi observata cu ochiul liber doar atunci cand copilul statea culcat. „Medicul a examinat-o mereu in timp ce o tineam in picioare, iar acum cand am descoperit acest lucru fetita era intinsa pe spate.”, a declarta Aga.

CITESTE SI: ULTIMELE CLIPE PETRECUTE CU MAMA ALE UNUI BEBELUS SUBNUTRIT

CITESTE SI: FACEA ASTA IN FIECARE ZI INSA OBICEIUL EI PREFERAT I-A ADUS SFARSITUL

Mama s-a reintors la spital si cea mai mare frica i-a fost confirmata: bebelusul ei avea cancer. Vicktoria a fost supusa de urgenta la trei sesiuni de chimioterapie. Parintii ei stiau ce efecte adverse presupune aceasta procedura, insa medicii au fost foarte fermi si au stabilit ca ea are nevoie de acest lucru pentru a ramane in viata. Mama povesteste cat de greu i-a fost sa isi vada copilul trecand prin asa ceva, insa speranta ca ar putea fi salvat i-a dat putere.

Din fericire Viktoria a trecut cu bine peste aceasta incercare si acum este o fetita sanatoasa in varsta de 6 ani, care nu isi aminteste absolut nimic despre boala crunta de care a suferit cand era doar un bebelus de 5 luni.

cancer

sursa foto: mirror.co.uk; shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top