Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Descopera-ti BOLILE prin 5 METODE ULUITOARE! Cum te poti consulta singur

Cum stai cu sanatatea? Vrei sa afli daca ai nevoie de ajutorul medicului fara sa mergi la medic? Te poti consulta si singur. Descopera cele 5 metode prin care iti descoperi bolile!

Cum iti descoperi bolile prin 5 metode uluitoare:

1. TE POTI TREZI FARA CEASUL DESTEPTATOR?

Primul semn ca stai prost cu sanatatea este daca nu te poti trezi fara alarma de la telefonul mobil. Sau, si mai rau, nici macar nu o auzi atunci cand trebuie sa te pregatesti pentru o noua zi de munca. Asta poate spune multe despre sanatatea ta: sistemul tau imunitar poate fi facut praf iar riscul de a face boli cardiovasculare este ridicat.

2. FII ATENT LA CULOAREA URINEI!

Daca are culoarea galben pal, nu intampini nicio problema majora de sanatate. Daca urina ta are o culoare verzuie atunci acesta este semnul ca nu te hidratezi suficient. Daca urina ta are culoarea verde inchis sau are nuante rosiatice e nevoie sa mergi de urgenta la medic pentru ca s-ar putea sa ai o probleme cu calculii renali.

CITESTE SI: 5 boli pe care le poti avea daca AMETESTI

CITESTE SI: Nucile verzi te apara de boli. Vezi ce beneficii uimitoare au

3. FII ATENT LA FRECVENTA SCAUNELOR!

Daca ai scaun doar o data la doua zile asta inseamna ca grasimile sunt greu asimilate de corpul tau. Daca, dimpotriva, ai scaune des, este bine sa incerci alimente grase si ceva mai consistente (fara un continut ridicat de apa). Alimentatia iti poate afecta serios intestinele.

4. CE SPUN UNGHIILE DESPRE STAREA TA DE SANATATE?

Daca au un aspect ingrijit si sunt de culoare roz, atunci esti perfect sanatos. Daca, dimpotriva, se rod repede si au un aspect galbui s-ar putea sa te confrunti cu una din bolile de mai jos:
– probleme cu tiroida;
– diabet;
– probleme cu rinichii;
– cancer pulmonar.

CITESTE SI: De ce ai ochii roșii când ieși din piscină. Descoperirea care te va speria

CITESTE SI: Afla care este NUMARUL SANATATII TALE si vezi la ce BOALA esti predispus!

5. CUM SUNT OCHII TAI?

bolile - 01092015 - 3

Daca ai pleoapele cazute este posibil sa te lupti cu afectiuni neuromusculare. Daca ochii tai sunt rosii in zona albului lor poate semnala hipertensiune arteriala severa sau o afectiune hematologica. Daca ai ochii galbui, cu siguranta ficatul iti face mari necazuri.

Sursa foto: seguros-guia.com, imujer.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top