Connect with us

Revistateo.ro

Stai bine cu sănătatea? Metode de AUTOCONSULT la prima oră a dimineții

Sanatate

Stai bine cu sănătatea? Metode de AUTOCONSULT la prima oră a dimineții

După o noapte liniștită, dimineața este cel mai indicat moment al zilei în care poți să dai testul propriei tale sănătăți. Nu degeaba medicii fac cele mai multe programări și consultări importante cât mai de dimineață, întrucât atunci corpul este cel mai relaxat și mai puțin expus la factorii din timpul zilei precum noxele sau alte elemente asemănătoare.

CULOAREA LIMBII
Scoate limba și examineaz-o în oglinda din baie. Aceasta va spune multe despre starea ta de sănătate. Un autoconsult al limbii înseamnă observarea culorii acesteia, astfel: dacă este albă înseamnaă că toxinele ies afară, dacă este galbenă sau verde ai probleme cu ficatul și biliare, dacă este gri sau maro ai problemel digestive, dacă vârful limbii este roșu aprins ai probleme cu inima, dacă ai pete sau pâlcuri roșii pe toată suprafața limbii, ai probleme cu tiroida și în final, dacă ai limba roasă în părți îți lipsesc minerale esențiale.

CITEȘTE ȘI: LIPSA DE SOMN ÎȚI AFECTEAZĂ PĂRUL

EXAMINAREA OCHILOR
Dacă albul ochilor nu este alb ca zăpada ci prezintă micri ”fracturi” galbene sau roșii, sănătatea ta e șubredă. Asta înseamnă că ai dormit prost și că te stresezi cam des.

GUSTUL DIN GURĂ
Dimineața, gura noastră nu are cel mai parfumat miros, dar dacă este în extrema cealaltă și cavitatea ta bucală prezintă o mâzgă albă pe la colțurile buzelor sau ale limbii, acest lucru înseambă că ai corpul plin de toxine. Schimbă-ți alimentația și renunță la fast food!

PIELEA
Poți să faci un autoconsult și după ce te-ai spălat deja pe față, observând ce fel de modificări survin la nivelul pielii feței și a corpului. Dacă te-ai dat cu un gel de curățare a feței sau cu cremă hidratantă și pielea ta este în continuare uscată și cu roșeață inexplicabilă, ai probleme serioase cu ficatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top