Connect with us

Revistateo.ro

Descoperă profeţia zilei în care te-ai născut 2

Stiri

Descoperă profeţia zilei în care te-ai născut

Ziua din săptămână în care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta şi este reprezentată de o profeţie de care este bine să ţinem cont în viaţă.

Luni. Prima zi a săptamanii este guvernată de Lună, planeta care guverneaza şi zodia Racului. Aşă că dacă te-ai născut lunea ai câte ceva din trăsăturile racului:  eşti emotiv, îţi iubeşti familia şi eşti preocupat de cei din jur. Profeţia zilei de luni: îţi place să deţi controlul tot timpul, tocmai din acest motiv s-ar putea să n-ai parte de surprize care să-ţi bucure viaţa.

CITEŞTE ŞI: AFLĂ CE ZODIE EŞTI ÎN HOROSCOPUL SPANIOL ŞI CE SPUNE ACEASTA DESPRE TINE

Marţi. Marţea este ziua planetei Marte, care guvernează zodiile Berbecului şi Scoprionului. Drept urmare, persoanele născute în această zi tind să fie oameni de acţiune, plini de energie, dar uneori impulsivi. Profeţia zilei de marţi: uneori iei decizii bune, alteori iei decizii proaste, însă niciodată nu vei avea regretul că nu ai acţionat în acel moment.

Miercuri. Miercuri este ziua lui Mercur, planeta numită dupa zeul cu acelaşi nume, care guvernează Gemenii şi Fecioara. Dacă te-ai născut miercuri eşti genul care gândeşte repede, iar cel mai mare atu al tău este comunicarea. Ai putea oricând să convingi pe cineva de ceva numai prin vorbe bine alese. Profeţia zilei de miercuri: poţi învârti globul pământesc pe degete, dar ai grijă să nu îţi scape.

Joi. Joi este ziua planetei Jupiter, asociată cu Săgetătorul şi Pestii. Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar şi este asociată cu o personalitate puternică, ce aduce înţelepciune, generozitate şi bogăţie. Profeţia zilei de joi: niciodată nu faci lucrurile pe jumătate, important este să le faci şi bine.

Vineri. Vineri este ziua uli Venus, planeta denumită astfel după zeiţa iubirii şi a frumuseţii. Ea aduce graţie, frumuseţe, talent în artă. Dacă te-ai născut vineri eşti rafinat, boem, plin de stil. Profeţia zilei de vineri: frumuseţea exterioară este trecătoare, cea din suflet rămâne veşnic.

Sambâtă. Sambata este ziua lui Saturn, planeta asociată cu Capricornul şi Vărsătorul. Dacă te-ai născut în penultima zi a săptămânii ai tendinţa să faci toate lucrurile ca la carte, având un mare respect pentru reguli şi norme. Eşti fidel în cuplu şi un angajat perfect. Profeţia zilei de sâmbătă: crezi în foţele proprii până în ultimul moment, când dacă lucrurile nu merg bine speri la o salvare divină.

Duminica. Ultima zi din săptămână îi aparţine Soarelui şi îţi aduce trăsaturile caracteristice zodiei Leu. Ai vrea să se învârtă toata lumea în jurul tău, aşa cum planetele se învârt în jurul Soarelui. Eşti totuşi o persoană bună şi generoasă atunci când crezi într-o cauză. Profeţia zilei de duminică: de când are Pământul buric?

Sursa foto: sfatuitoarea.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top