Connect with us

Revistateo.ro

Descoperă ce boli ai, analizându-ţi faţa 2

Sanatate

Descoperă ce boli ai, analizându-ţi faţa

Faţa ta poate ascunde o adevărată hartă atunci când vine vorba de afecţiunile de care poţi suferi în prezent sau la care eşti predispus. Învaţă să o citeşti!

Cu multă vreme în urmă, medicii foloseau diagnosticele nuanţate prin semnele de pe faţa pacienţilor pentru a reduce rapid simptomele dezechilibrate ale organismului şi ajutau la prevenirea sau corectarea bolilor viitoare. Astăzi, adepţii medicinei alternative au creeat o adevărată hartă sau un ghid care îţi arată la ce boli eşti predispus.

CITEŞTE ŞI: TOP 4 CREME NATURALE DE FAŢĂ PENTRU VARA ASTA

1. Ochii. Ar putea însemna probleme comune, probleme intestinale sau probleme cu glanda tiroidă. Cum să îţi citeşti bolile în ochi? Irişii mici indică probleme comune, iar albul crescut în iris poate indica faptul că articulaţiile sunt într-o stare degenerativă. Un iris cu pete poate însemna absorbţia săracă a nutrienţilor în intestine. Dacă observi un inel de lumina in jurul irisului trebuie să reduci consumul de zahăr şi sare deoarece acesta indică faptul că aveţi un exces din ambele. O culoare gălbuie în ochi poate indica un ficat slab.

2. Partea de jos a ochilor. Ar putea însemna insuficienţă renală. Cearcănele şi pleoapele umflate puţin, indică insuficienţa renală. Consumul de apă crescut va ajuta la stingerea focului digestiv provocate de condimentele pentru mâncare, este indicat să te asiguri în ceea ce priveşte mestecarea corectă a mâncării. Medicii sfătuiesc ca fiecare îmbucătură să fie mestecată de aproape 30 de ori înainte de inghiţire, dacp vrem să ne păstrăm stomacul sănătos.

3. Obrajii.  Ar putea însemna metabolism lent, absorbţie redusă a nutrienţilor, probleme pulmonare. Obrajii palizi pot indica un metabolism sărac şi o absorbţie scăzută a elementelor nutritive precum acidul folic şi fierul. În plus, obrajii sunt legaţi şi de funcşia pulmonară, motiv pentru care trebuie să acorzi atenţie sporită respiraţiei şi să iei în considerare exerciţiile de respiraţie.

4. Buza inferioară. Ar putea însemna probleme cu intestinele şi  cu digestia. Buza de jos poate oferi semne cheie în ceea ce priveşte funcţionarea intestinelor. Dacă apar puncte maro pe ea , asta poate înseamna că ai indigestie şi funcţia de enzime săracă, precum şi posibilitatea de a avea paraziţi în intestinul gros. Adaugarea mai multor probiotice la dieta ta te poate ajuta.

5. Limba. Ar putea însemna probleme pulmonare şi multe toxine ăn organism. Limba este pe primul loc în ceea ce priveşte afişarea tulburărilor interne, motiv pentru care ar trebui să te uiţi la ea în fiecare dimineaţă. Rezidul alb circular din mijloc sau din partea din spate a limbii indică o acumulare de toxine în intestine sau colon, ceea ce înseamnă că ar putea fi timpul pentru o detoxifiere.

6. Nasul. Ar putea insemna probleme ale sângelui şi inimii. Nasul este strâns legat de sistemul circulator, deci dacă prezinţi erupţii în acea zonă, înseamnă că există o problemă în ceea ce priveşte tensiunea arterială. De aceea trebuie să ai o multitudine de acizi graşi esenţiali în dieta ta: avocado, in, ulei de măsline şi să eviţi alcoolul, cafeaua şi alimentele picante.

7.  Fruntea. Ar putea însemna probleme cu vezica biliară şi probleme hepatice. Încercă să reduci cantitatea de alimente procesate şi de grasimi din dietă şi mananca alimente mai puţin procesate dacă observi schimbări pe fruntea ta.

Sursa foto: youtue.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top