Connect with us

Revistateo.ro

Descopera cat timp durează dragostea pentru fiecare zodie

Stiri

Descoperă cât timp durează dragostea pentru fiecare zodie

Atrologii sunt de părere că fiecare zodie iubeşte diferit atât în intensitate cât şi în durata timpului pe care îl petrece cu o persoană. Ştim cu toţii vorba veche din popor ,,dragostea durează 3 ani”, află cât durează dragostea în cazul zodiei tale.

Berbec. Este o fire preponderent rațională, dar se lasă cuprinsă de val, atunci când se îndrăgostește. Din păcate, în cazul celor născuţi în acestă zodie nu te ține mai mult de 24 de ore. Odată ce i-au trecut fluturii din stomac, devine foarte raţional și simte din nou nevoia de independență.

Taur. Iubirea este foarte importantă pentru nativul taur și este capabil să lupte cu toate armele pentru o relație. Rămâne toată viața îndrăgostit de o persoană, câtă vreme acesta nu îl dezamăgește.

CITEŞTE ŞI: DESCOPERĂ CE OBSESII AI, ÎN FUNCŢIE DE ZODIA TA

Gemeni. Le place flirtul și nu prea au gânduri cu oricine de a se stabili la casa lor. Rămân îndrăgostiţi cel mult o lună, după care sunt șanse mari ca atenția lor să se îndrepte spre altcineva.

Rac. Racul este romanticul incurabil al zodiacului și viseză la o iubire desprinsă din povești. Cu toate că nu dă inima oricui, când acest lucru se întâmplă totuşi, cel puțin 100 de ani nu are ochi decât pentru o persoană.

Leu. Îi place să primească atenție, iar pentru asta, nu se dă înapoi de la flirturi nevinovate. Chiar dacă ceilalți îl pot considera drept superficial când vine vorba de relaţii, nativii zodiei sunt capabili să iubească o singură persoană o viață întreagă.

Fecioară. Pragmatismul ei o face o persoană greu de cucerit. Nu se laşă impresionată de cuvinte și nu are nicio problemă să plece dintr-o relaţie, atunci când lucrurile nu mai sunt pe placul său. Rămâne îndrăgostită cel mult câteva luni.

Balanță. Trăiește pentru iubire, dar îi place mai mult sentimentul, decât persoana. Trece foarte ușor de la o relație la alta și îşi pierde interesul dacă nu simte că partenerul de cuplu o adoră efectiv.

Vezi continuarea pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top